Страви української кухні в піст |
Назва: Страви української кухні в піст
Укладач: Є.П.Степанович
Вид-во: К.: Книга Пам'ятi України: Льонок
Рік: 1998
Формат: pdf / djvu
К-ть стор.: 104
Розмір: 65,72 Мб
Мова: українська
У книзі подано рецепти традиційної української кухні та новітні рецепти, а також розроблена автором рецептура страв, які будуть дуже доречними під час посту, для вегетаріанців, і яка допоможе усім, хто бажає наблизити своє життя до ідеального стану, дотримуватися постів і своєрідного шляху до пізнання основ світобудови. У книзі подаються основні характеристики овочів, їх склад та сфера вживання.
Борщі та юшки * Фруктові супи та юшки * Грінки до перших страв * Бутерброди * Каші * Соуси та підливи * Картопля * Капуста * Гриби * Салати * Буряки * Морква * Бобові * Квасоля * Горох * Біб * Баклажани * Перець * Кабачки * Гарбуз * Помідори * Огірки * Спаржа * Селера * Редька * Ріпа * Ревінь... * Риба * Страви з борошна * Вареники * Галушки * Пиріжки * Млинці * Солодкі страви * Напої * Очищення фізичне й духовне *
d o w n l o a d :
turbobit | hitfile | katfile | file-upload
Рубрики: | Кулинария Library |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |