Яблучний торт |
3 стакани муки
1 пачка маргарину
1 пачка розпушувача
3 яйця
100 г цукру
3 ст.л сметани
Маргарин розтерти з мукою, яйця збиваємо з цукром. Замішуємо тісто, розділяємо на 6 частин. Випікаємо тоненькі коржі. 5 коржів перемащуємо, 1 подрібнити та посипати зверху та на боки.
Маса:
2 кг яблук
1 стакан цукру
1 стакан сметани
200 г масла
Яблука почистити, порізати дольками та протушити з цукром, далі додати сметану, масло та продовжувати тушити ще 10 хвилин.
Гарячою масою перемащувати паляниці.
Смачного ♥️
Рубрики: | Кулинария |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |