Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...
Без заголовка - (0)Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...
Без заголовка - (0)"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...
Без заголовка - (0)Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...
Без заголовка - (0)Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...
Без заголовка |
היא עוגת השוקולד המנצחת אצלנו בבית היא לא מתוקה ומאוד עסיסית
קערה 1
6 חלבונים
כוס סוכר
*מקציפים לקצף יציב
קערה 2
6 חלמונים
כוס שמן
כוס מים רותחים
2 כפות קקאו
2 כפות שוקולית
כוס וחצי קמח
1 אבקת אפיה
*מערבבים את כל החומרים בקערה 2
לקרם:
100 גרם שוקולד מריר
1 קופסה של שמנת מתוקה פרווה
3 כפות סוכר
אופן ההכנה
מוסיפים את קערה 1 לקערה 2 בתנועות קיפול
מעבירים לתנבנית משומנת ואופים בחום 175 מעלות
עד שהקיסם נקי.
בנתיים מכינים את הקרם בסיר קטן מכניסים את כל החומרים של הקרם וממיסים על אש קטנה עד שהסוכר והשוקולד נמסים מכבים את האש.
שופכים על העוגה שהיא עוד חמה (לא רותחת ישר מהתנור) אפשר לעשות חורים קטנים עם קיסם בעוגה ואז הקרם מחלחל פנימה ועושה אותה עוד יותר עסיסית ממה שהיא, על הקרם אפשר לפזר מעט קוקוס למי שאוהב .
Рубрики: | ugot |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |