Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...
Без заголовка - (0)Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...
Без заголовка - (0)"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...
Без заголовка - (0)Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...
Без заголовка - (0)Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...
Без заголовка |
מאפינס גבינה וזיתים
החומרים:
1 וחצי כוסות קמח תופח
חצי כוס חלב
1 גביע גבינה לבנה - 250 גר`
רבע כוס שמן
2 ביצים
חצי כוס גבינה בולגרית מפוררת - כ-85 גר`
חצי כוס פתיתי גבינה צהובה - כ-60 גר`
חצי כוס טבעות זיתים ירוקים ( שמתי כוס - כ-125 גר` )
כפית אורגנו יבש ( שמתי במקום כפית טימין שטוחה )
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מערבבים את כל החומרים, מלבד הגבינה הבולגרית, בקערה גדולה.
מוסיפים את הגבינה הבולגרית ממש בסוף ומערבבים מעט, כדי שלא תתפורר לגמרי ויישארו עוד
גושי גבינה קטנים במאפינס. אופים כ-20 דקות בחום בינוני של 175 מעלות עד שהמאפינס זהובים.
או יותר כמה לשים...יצא נימוח, וטעם הזיתים בשילוב הגבינות יצא מצויין ומורגש טוב במאפה.
Рубрики: | Завтраки |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |