-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Понедельник, 21 Октября 2013 г. 09:56 + в цитатник

מאפינס גבינה וזיתים

החומרים:
1 וחצי כוסות קמח תופח
חצי כוס חלב
1 גביע גבינה לבנה - 250 גר`
רבע כוס שמן
2 ביצים
חצי כוס גבינה בולגרית מפוררת - כ-85 גר`
חצי כוס פתיתי גבינה צהובה - כ-60 גר`
חצי כוס טבעות זיתים ירוקים ( שמתי כוס - כ-125 גר` )
כפית אורגנו יבש ( שמתי במקום כפית טימין שטוחה )
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל


אופן הכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מערבבים את כל החומרים, מלבד הגבינה הבולגרית, בקערה גדולה.
מוסיפים את הגבינה הבולגרית ממש בסוף ומערבבים מעט, כדי שלא תתפורר לגמרי ויישארו עוד
גושי גבינה קטנים במאפינס. אופים כ-20 דקות בחום בינוני של 175 מעלות עד שהמאפינס זהובים.



מס` טיפים:
אפשר להחליף את הגבינות עם גבינות שיש בבית ( לא חובה להיצמד למתכון ).
אפשר להוסיף למאפינס תוספות שילדים אוהבים כגון תירס או גמבה.
במידה ומשתמשים בתבניות מתכת או סיליקון יש לשמן היטב.
 
 
הערות למתכון:
במקום אורגנו שמתי כפית שטוחה טימין יבש ובמקום 1/2 כוס זיתים שמתי כוס של טבעות זיתים ירוקים.
אפיתי בחום של 175 מעלות, ללא הדלקת התנור מראש, כ-40 דקות. במתכון עצמו מחממים
תנור ל-200 מעלות מראש...לי זה נראה יותר מדי...אז כל אחד שיעשה לפי שיקול דעתו..
את המשקל ליד הכוסות במתכון שמתי אני לאחר שקילת המוצרים, שיהיה לכם יותר קל פחות

או יותר כמה לשים...יצא נימוח, וטעם הזיתים בשילוב הגבינות יצא מצויין ומורגש טוב במאפה.




  

Рубрики:  Завтраки

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку