Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...
Без заголовка - (0)Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...
Без заголовка - (0)"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...
Без заголовка - (0)Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...
Без заголовка - (0)Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...
Без заголовка |
כמה כיף לפנק את המשפחה בארוחת פיקניק מפתיעה, יפה ויצירתית , ארוזה בקופסה שניתן לקחת אותה לנסיעות ארוכות. כדי שלא נצטרך לעצור בדרך, להוציא כריכים, ממרחים וירקות ולהתחיל לארגן הכול, נכין אריזות אישיות לכל אחד לדרך. לילדים אפשר להכין בקופסת אוכל יפה, או אם אין (ולמבוגרים) נכין בקופסאות פלסטיק שיש בבית.
נכין כריכים קטנים: נחתוך אותם עם חותכני עוגיות מברזל. אם אין, אפשר להשתמש בכוס. אני השתמשתי בחותכן בצורת פרח. אפשר להשתמש במה שיש בבית. את הכריכים נניח על גינה שנחתוך מירקות.
המצרכים הדרושים:
4 פרוסות לחם שאוהבים
קופסת לאוכל
חותכנים של עוגיות מברזל
מלפפון עם קליפה, גזר מנוקה מקליפה, גמבה
מילוי שאוהבים לכריך, למשל: מיונז, חרדל, גבינה, נקניק וכן הלאה
מכינים שני כריכים ועם חותכן חותכים כל כריך ומניחים בצד
כעת נכין את הירקות, את המלפפון והגזר נחצה לחצי, נחתוך מהגמבה "לחי".
נפרוס חצי גזר וחצי מלפפון לפרוסות לאורך
נחתוך כל פרוסה עם סכין חדה כך שייווצר לנו עלה, גם מהגמבה.
את חצי הגזר שנשאר, פרסתי לפרוסות בעובי של כארבעה מילימטרים וחתכתי באמצעות חותכן קטן ללבבות, במידה ואין חותכן קטן, תחתכו ממנו פרחים לפי ההסבר על חיתוך המלפפון.
את חצי המלפפון שנשאר נחתוך לפרחים בצורה הבאה: נחתוך משולשים לאורך המלפפון בסכין חדה, ארבע או חמש חתכים. כעת נפרוס את המלפפון לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ, נוצר לנו פרח ירוק.
הכול מוכן כעת לסידור הקופסה.
קודם כל נניח את העלים, אחר כך את הפרחים מהמלפפון והגזר ובסוף נניח את הכריכים הקטנים מעל הכול. אפשר לקשט את הכריכים בפרחי ירקות או בפרוסות זיתים אם אוהבים.
נכון שהייתם שמחים לקבל קופסה כזו של אהבה?
כמעט שחבל לאכול אותה…
נ.ב.:
טיפים להכנת קופסה: אני שומרת סכו"מים ארוזים שמגיעים כשמזמינים אוכל ממסעדות הביתה ולפעמים גם קופסאות פלסטיק קטנות לרטבים – אני שוטפת ושומרת. אפשר לקחת את הסכו"ם לדרך ופשוט לזרוק לאותו לאחר הארוחה. בקופסאות הקטנות אפשר לארוז רוטב לירקות או גבינה למשל ולהוסיף לקופסה.
***
מוגש בחסות חברת אביטל השכרת רכב בע"מ – שירותי השכרת רכב ללקוחות פרטיים, עסקיים, ומוסדיים, תוך התמחות מיוחדת במגזר הדתי.
Рубрики: | "украшение блюд" Завтраки |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |