-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Понедельник, 30 Сентября 2013 г. 15:00 + в цитатник

 

 
 
 
 

 
פורסם ב-5 במאי 2010, 9:39 במדור פשטידות
 
05.05.2010
 
 

 

 

 

קחו פסטה, ערבבו עם מגוון מוצרי חלב ותיבולים שונים...מה יצא לכם? נכון, פשטידה. אתם יודעים לא תמיד יש את הזמן וגם לפעמים חשק במיוחד באמצע השבוע שכולם עסוקים, אז מכינים משהו שנקרא הכל בקדירה אחת והופ לתנור...בלי השקעה רבה ועדיין מה שחשוב טעים, זמין ואהוב אצלנו על כוללללללללם. הנה יש לכם כבר מאפה פסטה שבהחלט מתאים גם לשבועות ובכלל לכל עונות השנה...

פשטידת הפסטה לאחר אפיה ומוקרמת

 

 

 

 

 

פשטידת פסטה ושמנת עם עשבי תיבול

החומרים:

500 גר' פסטה פנה או כל צורה אחרת

לתערובת הגבינה ועשבי תיבול:
1 גבינת קוטג'
2 ביצים גדולות
2 מיכלי שמנת חמוצה 9%
1 יוגורט
1 כפית מלח
פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
1 כפית שטוחה בזיליקום יבש
1 כפית אורגנו יבש
2 גבעולי בצל ירוק חתוך לטבעות או פטרוזיליה קצוצה
מעט קינמון

להקרמה וקישוט:
גבינה צהובה מגוררת לפיזור - לא חובה
פתיתי פטרוזיליה יבשה

הכנה:

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן כ-6-7 דקות עד לדרגת אל-דנטה. מעבירים למסננת ושוטפים במים קרים כדי להפסיק בישול. לאחר שהפסטה התקררה מעט, מעבירים לקערה ומוסיפים לתוכה את כל חומרי תערובת הגבינה והתבלינים.
מערבבים הכל יחדיו אופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש למשך כ-25 דקות. מוציאים, מפזרים את הגבינה הצהובה ואופים עוד כ-5 דקות עד להקרמת המאפה. מפזרים מעל פתיתי פטרוזיליה יבשה.

Рубрики:  Завтраки

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку