-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Пятница, 13 Сентября 2013 г. 01:34 + в цитатник

עוגת שכבות פריכה במילוי שוקולדי נמס

נכתב על ידי: אודליה זיגאור 3 ביוני 2013 ב מבזקים, משפחה השאר תגובה

עוגת שכבות פריכה במילוי שוקולדי נמס

את העוגה הזו למדתי מאימי וזוהי העוגה האהובה ביותר על בעלי. לא משנה שיש עוד הרבה עוגות שהוא טוען שהן הכי הכי, אבל את העוגה הזו הוא באמת הכי אוהב. זו לא עוגה של ערבוב חומרים ודי, זו עוגה שיש בה תהליך והתעסקות ולכן כשאני עושה אותה (וזה לא קורה כל יום וגם לא כל שבוע) זה יום חג וחגיגה אמיתית. אני אף פעם לא אעשה אותה בתבנית בינונית, רק בתבנית גדולה. זו עוגה שווה שווה…

המתכון במתכונת הנוכחית מתאים לתבנית בינונית, אם רוצים כמות גדולה היחס הוא 1:1.5

 

החומרים:

 

לבצק פריך:עוגת שוקולד שכבות

1/3 3 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפיה

2 כפות סוכר

1/3 1 מרגרינה

6 כפות מים

1 חלמונים

למילוי השוקולד:

1/3 כוס מים

2/3 כוס סוכר

130 גרם צימקאו

2 כפות קקאו 

בנפרד:

30 גרם מרגרינה

3 חלמונים

2 כפות קמח

2 כפיות אבקת אפיה

 

לקצף:

4 חלבונים

1/2 כוס סוכר

 

אופן ההכנה:
בצק פריך -

  1. מערבבים תחילה את כל החומרים היבשים לפיזור אחיד של האבקת אפיה והסוכר.
  2. מוסיפים את החומרים הלחים ולשים במינימום לישה עד שנוצר בצק. מכניסים למקרר. (אל תנסו להחליף את המרגרינה בשמן, גם לא את חלקה כי אני כבר ניסיתי וזה לא מתאים.

המלית –  

  1. בסיר קטן שמים את המים הסוכר הצמקאו והקקאו ומביאים להמסה מלאה תוך כדי ערבוב. הקפידו על ערבוב בהפרשי זמן קצרים כדי שהמסה לא תחרך.
  2. מוסיפים את המרגרינה וממיסים אותה מערבבים עד לאיחוד מלא.
  3. מוסיפים את החלמונים אחד אחד ומערבבים מיד ובמהירות שהחלמון לא יקרש מהחום.
  4. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים היטב.
  5. מניחים בצד לצינון מלא.

לקצף - 

  1. מקציפים את החלבונים עד להיווצרות קצף לבן ומוסיפים את הסוכר בהדרגה, מקציפים עד לקבלת קצף חזק ומבריק.

הרכבת העוגה:

  1. מוסיפים את הקצף לתערובת השוקולד בתנועות עטיפה עדינות שלא לשבור את הקצף.
  2. .מחלקים את הבצק ל2 חלקים ומקמחים את משטח העבודה. מרדדים משטח בגודל התבנית.
  3. מקמחים אותו ובעזרת מערוך מרימים אותו אל התבנית.
  4. מסירים עודפי בצק ומצרפים אותם לבצק שנותר.
  5. מעל הבצק שבתבנית יוצקים את התערובת השוקולדית ומיישרים את גובה פני העוגה.
  6. על גבי משטח מקומח מרדדים את הבצק שנותר לגודל התבנית ובעזרת מערוך מרימים את הבצק.
  7. מניחים בעדינות על גבי התערובת.
  8. אופים בחום של 170 מעלות כ40 דקות עד שהקיסם יוצא נקי ללא תערובת שוקולד.
  9. לאחר צינון מוחלט של העוגה מקשטים בא. סוכר.

יאמי.

 

Рубрики:  ugot

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку