-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Среда, 28 Августа 2013 г. 21:09 + в цитатник
שומשומיות! מי לא אוהב?

 

 

מאת : נועם אלון (מתוק.נט)
מכירים את חטיפי השומשום הטעימים האלו.. שמוכרים במכולות ובסופרים?
חשבתם פעם להכין אותם לבד? כי אם לא, כדאי לכם...למה?
זה פשוט, זה קל, זה מהיר, וזה טעים!
לא צריך לדבוק דווקא בריבועים, השתמשו בחותכני עוגיות ויש לכם הפעלה נהדרת
לילדים .. וגם טעימה מאוד!
  



 

האמת? אין לי שמץ של מושג איך אצליח למלא כל כך הרבה מקום לטקסט עם מתכון כל כך פשוט ומהיר. אבל אני אנסה!

דרך אגב, ניסיתם פעם שומשום עם קצת טעם אגוזים? נסו להוסיף תמציות טעם לתערובת ותקבלו עולם שלם של טעמים (גם צבע מאכל יכול לעשות קסמים!)

המצרכים:
2 כוסות שומשום לבן
1/3 כוס סוכר
1 כף דבש

חממו את הסוכר על אש בינונית עד לקבלת תערובת מבעבעת
חלקה ושקופה ככל האפשר (תלוי בדבש).
כשהסוכר נמס לגמרי, שפכו פנימה את השומשום וערבבו היטב.

לאחר כ5 דקות, השומשום יקבל צבע מעט יותר זהוב ותקבלו עיסה גושית ודביקה.

שפכו את העיסה על נייר אפיה מונח על שיש.
בעזרת מערוך, רדדו את העיסה לעלה בעובי של כ1 ס"מ (אפשר גם יותר דק הכל תלוי בכם).
עכשיו מגיע השלב הכיפי..
אם אתם רוצים ללכת על הקלאסיקה.. חתכו ריבועים ריבועים בעזרת סכין גדולה.
או לחלופין, תנו לילדים (או לעצמכם) את ההנאה, וחתכו את העיסה (לאחר שהתקררה מעט) בעזרת כל חותכן שתרצו.
אני עשיתי לבבות נחמדים, אבל חמסה, ליצן, עוגת קומות או כל רעיון אחר בא בחשבון.
צננו עוד (אם לא "גנבתם" לכם כבר חתיכה. זה הזמן!)

 

לאחר הצינון, הפרידו בין הריבועים / צורות ושמרו בקופסת פלסטיק.
שמרו עליה טוב.. זה ממכר!
 
   
   
פורסם בתאריך ראשון, 15 בנובמבר בשעה 01:06:16 על ידי matok

הדפס כתבההדפס כתבה

Рубрики:  ugot

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку