-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Пятница, 16 Августа 2013 г. 01:13 + в цитатник

עוגיות שוקולד, חמאת בוטנים וקוואקר מהירות, ללא אפייה (וגם פרווה ללא מרגרינה)

עוגיות שוקולד וחמאת בוטנים ללא אפייה (ומרגרינה)

עוגיות מהירות שיצילו אתכם כשרגע לפני כניסת האורחים (או השבת) תגלו שאין מספיק כיבוד: מעט מרכיבים, כמה דקות על הגז, ערבוב, הופ לתבנית - וגמרנו. ועוד לא דיברנו על זה שהן פרווה בלי מרגרינה – ואפילו טבעוניות!

צילום: בישול בזול

השראה: המתכון הזה

עלות: כ-9 שקלים

כמות: כ-20 עוגיות

 

מרכיבים

  • 1/4 כוס אבקת קקאו
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כוס חלב קוקוס (אני מניחה שאפשר גם להשתמש בחלב סויה, אבל לא ניסיתי)
  • 1/2 כוס חמאת בוטנים (אני אוהבת עם שברי בוטנים, אבל אפשר גם בלי שברים)
  • 1/2 1 כוסות שיבולת שועל מהירת הכנה (קוואקר). אפשר להחליף חלק מהקוואקר בפצפוצי אורז כדי לקבל יותר קראנצ'יות

 

אופן ההכנה

  1. מערבבים את הקקאו והסוכר בסיר קטן. מוסיפים את חלב הקוקוס ומחממים על אש בינונית, תוך ערבוב, עד שהסוכר מתמוסס.
  2. מביאים את התערובת לרתיחה, מניחים לה לרתוח 2-1 דקות ומכבים את האש.
  3. מוסיפים לסיר את חמאת הבוטנים ומערבבים. מוסיפים גם את שיבולת השועל ומערבבים.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית קטנה ומשטחים. חותכים מיד לריבועים (העוגיות עלולות להתפורר אם תחתכו אותן לאחר שיתקררו ויתייצבו). לחלופין, אפשר ליצור מהתערובת כדורים ולשטח אותם מעט.
  5. עדיף לאכול עוד באותו יום, אבל אפשר לשמור כמה ימים בקופסה אטומה.

 

Рубрики:  десерты
ugot

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку