-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Пятница, 16 Августа 2013 г. 01:05 + в цитатник
 
 
 

 
פורסם ב-3 באפריל 2011, 0:43 במדור מתכונים
 

 

ברביעי האחרון פתחתי את ארונות המטבח כהתחלה  של הנקיונות לפסח , וגיליתי  שקית וחצי של פצפוצי אורז, המון מטבעות שוקולד וחפיסות שלמות שעמדו מיותמים ודי עצובים, כי מזמן מזמן לא הכנתי משהו מושחת ובאמת טעים!

(מי שרוצה מתכון מקוצר שיגלול למטה.......)

מיד לקחתי כוס וקערה ורוקנתי 6 כוסות פצפוצי אורז לתוכה.

לתוך סיר הכנסתי 400 גר' שוקולד מריר

הוספתי 1 כוס סילאן (דבש תמרים)

וגם 1 כוס חמאת בוטנים

המסתי הכל על להבה בינונית, תוך כדי עירבוב תמידי.

את כל התערובת יצקתי על הפצפוצים

התחלתי לערבב. בתחילה זה נראה כאילו תערובת השוקולד לא מספיקה לפצפוצי האורז

אבל לאט לאט זה מתאחד לתערובת אחידה.

את התערובת יצקתי לתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת קלות בעזרת תרסיס שמן של "פאם".  הידקתי היטב היטב (שלב חשוב!)

לא לוותר על נייר האפייה, למרות שמשמנים את התבנית, כי זה מקל בהמשך על הוצאת התערובת מהתבנית לאחר שהתקשתה לקראת החיתוך.

הכנסתי למקרר לחצי שעה בערך.

בשלב הבא לקחתי 1 כוס חמאת בוטנים ו - 300 גר' שוקולד לבן.

הכנסתי לקערה יחד והמסתי יחד במיקרוגל (לקיצור תהליכים)

עירבבתי היטב במקצפה ידנית כדי שהתרובת תהיה חלקה.

את התערובת יצקתי על תערובת פצפוצי האורז שהתקשתה במקרר

שיטחתי בעזרת מרית את הכל והכנסתי למקרר לחצי שעה להתמצקות.

לבסוף המסתי 50 גר' שוקולד מריר

את השוקולד המומס הכנסתי לקונוס שאילתרתי מנייר אפייה מגולגל לצורת קונוס.

אפשר גם לזגג בצורה חופשית בעזרת כפית.

השתוללתי עם הזיגוג ...

ואפילו חתמתי את שמי על ה"יצירה"

ו...שוב למקרר להתמצקות למשך כ- 3 שעות.

אח"כ הוצאתי את המיקשה יחד עם נייר האפייה על השיש ובעזרת סכין  חתכתי לריבועים ריבועים ריבועים....

אני מעדיפה לשמור במקפיא בכלי אטום.

אם זה נמצא במקרר, זה פשוט קרוב מדי ליד ולפה וזה מממיייסוכן!

ובקיצור:

להמיס על להבה נמוכה (תוך ערבוב מתמיד):

400 גר, שוקולד מריר

1 כוס סילאן (דבש תמרים)

1 כוס חמאת בוטנים

לצקת הכל על 6 כוסות פצפוצי אורז בקערה גדולה.

לשטח הכל בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה ומשומנת קלות בתרסיס שמן "פאם", להדק ניטב!

להכניס חצי שעה למקרר.

להמיס 1 כוס חמאת בוטנים + 300 גר, שוקולד לבן.

לצקת על התערובת שהתקשתה.

להכניס שוב למקרר לחצי שעה.

להמיס 50 גר' שוקולד מריר ולזגג על העוגה.

לקרר כ-3 שעות לפחות.

לחתוך לקוביות ולשמור בהקפאה/ במקרר בכלי אטום.

בתיאבון!

סיגל.

נ.ב.

זה הקינוח המתוק שהבאתי לסדנת סריגת הפרחים בשישי האחרון .

ובהקשר למשהו מתוק  - בלוג קנדי אצל עינת קסלר . שווה ביותר!

לכבוד יום הולדתה הקרב ובא החליטה עינת לפנק את קוראי הבלוג שלה בקנדי מגניב.

נסו את מזלכם!

Рубрики:  Выпечка
десерты
ugot

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку