-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Четверг, 18 Июля 2013 г. 17:29 + в цитатник


עוגת גלידה קראנץ חלבה ושוקולד


מה אנו צריכים בימים אלו יותר מאיזו עוגת גלידה ביתית וטעימה שתהפוך לנו את הסופש לידידותי וצונן יותר?

אז זהו. שלא הרבה יותר.

קבלו מתכון שהעליתי בעבר, בימים של טרם הבלוג. בינתיים נוספו חברים רבים ומגיע למנה הזו שכולם יהנו ממנה.

תחתית קראנצ'ית שוקולדית שעליה שכבות של גלידת חלבה וגלידת שוקולד. וכל זה ללא מכונת גלידה וללא

כל עבודה קשה אחרת. ויאמי . זה כל כך טעים.

 

 

החומרים לתחתית:

 

150 גרם פיצפוצי אורז
חצי כוס שוקולד נוטלה
100 גרם שוקולד מריר

החומרים לגלידת החלבה:

 
חצי כוס ממרח חלבה
1.5 שמנת מתוקה

 

החומרים לגלידת השוקולד:


2 שמנת מתוקה
2 שוקולד מריר

 



ולעבודה:


יום קודם או לפחות 4 שעות מראש – עושים שלב ראשון לגלידת השוקולד -

מחממים שמנת מתוקה אחת לסף רתיחה, סוגרים את האש וממיסים בתוכה 2 שוקולד מריר. שמים במקרר ללילה או לכמה שעות.

למחרת או כעבור כמה שעות מכינים את התחתית:
ממיסים במיקרו את השוקולד ומוסיפים עם הנוטלה לפיצפוצי האורז. מערבבים הכל יחד ומהדקים היטב בתבנית שהנחנו עליה נייר אפייה.
מכניסים למקפיא עד להכנת השלב הבא.

ועכשיו מכינים את גלידת החלבה:
מערבבים את ממרח החלבה עם חצי שמנת מתוקה.
מקציפים את השמנת השניה לקצפת ומערבבים.
מורחים על תחתית הקראנץ ומקפיאים לחצי שעה.

אחרון חביב גלידת השוקולד: לוקחים את השמנת המומסת בשוקלד מהמקרר, שופכים עליה את השמנת המתוקה הנוספת

ומקציפים למוס.

מורחים על שכבת החלבה.

מחזירים הכל להקפאה לעוד שלוש ארבע שעות.

כיף להשאיר את העוגה בחוץ 10 דקות לפני שאוכלים להפשרה קלה ולשדרג ברוטב אוכמניות ו/או שוקולד לבן שהומס במיקרו

עם חצי קופסא שמנת מתוקה.

 

מתכון לרוטב אוכמניות ניתן למצוא כאן.

 



ואני את שלי בקיץ הזה עשיתי!

שבת שלום.

 

נכתב על ידי מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד , 16/7/2011 20:01  
19 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט


Рубрики:  десерты
ugot

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку