-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Четверг, 18 Июля 2013 г. 15:51 + в цитатник
 
 
 

 
פורסם ב-14 באפריל 2010, 20:22 במדור מתכונים
 

 

עוגה כושית של סבתא

 

עוגה כושית פשוטה וטעימה,מתכון שקיבלתי מקרובת משפחה

מבוגרת.

פשוטה וטעימה.

במקור משתמשים במרגרינה,אני המרתי לשמן,ואת חומרי

הקרם לחמאה.

הכנתי בתבנית 24 אפשרי  26.

השתמשתי כרגיל בכוס הפשוטה עם הידית 200 מ"ל

 

חומרים לעוגה:

 

5 ביצים מופרדות מס '1

2 כוסות קמח לבן

1 שקית אבקת  אפיה

1 שקית סוכר וניל

1 כפית תמצית וניל/רום

חצי כוס שמן  השתמשתי בקנולה.

1 כוס חלב (לא חם)

חצי כוס אבקת קקאו

חצי כוס סוכר לחלבונים

3/4 כוס סוכר לעוגה

  •  

חומרים לקרם:

100 גרם חמאה

6 כפות קקאו

6 כפות מים מהברז

5  - 6   כפות סוכר

1 כפית תמצית וניל /רום

הכנת הקרם:

להמיס את כל החומרים על הגז לערבב  ולהניח בצד.

 

הכנת העוגה:

להקציף את החלבונים עם חצי כוס הסוכר לקצף יציב (את

הסוכר מוסיפים בהדרגה)

להניח בצד.

 

בקערה השניה:

להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב היטב  לתערובת

חלקה.

"לקפל" את קציפת הביצים לתערובת בתנועות עטיפה ממש

בעדינות.(אחרת העוגה לא תופחת)

למזוג את תערובת העוגה לתבנית משומנת

ולאפות בחום 170 180 מעלות כ40-45 דקות

לבדוק בשיטת הקיסם.

לאחר שהעוגה מוכנה  לחורר בעדינות את העוגה בקיסם ,כדי

שהקרם יחדור בפנים

 ולשפוך את הקרם  איך שהעוגה חמה .(הקרם מעט דליל אבל

במקרר הוא מתיצב.

 

להניח את העוגה בצד,כשהעוגה מעט מתקררת לשים במקרר.(מכוסה)

אחרי שהקרם התיצב אפשר לקשט כיד הדימיון.

 

אפשר גם להכין כמות כפולה של  קרם,לחצות את העוגה

לאחר שהתקררה למלא אותה בקרם

 

 

בהצלחה.

Рубрики:  ugot

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку