-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Вторник, 09 Апреля 2013 г. 20:21 + в цитатник

חטיפי בריאות שיבולת שועל ,בננה ותפוח

 

חטיפי שיבולת שועל קלים להכנה ,ניתן לשמור בכלי אטום במקרר או בהקפאה. נפלאים לקחת לטיול או לעבודה. לילדים שלי שמתי בקופסא לארוחת עשר והם מאוד אהבו.

 חטיפי שיבולת שועל קלים להכנה ,ניתן לשמור בכלי אטום במקרר או בהקפאה. נפלאים לקחת לטיול או לעבודה. לילדים שלי שמתי בקופסא לארוחת עשר והם מאוד אהבו.

חומרים

250 גר' שיבולת שועל אינסטנט (3/4 2 כוסות)

50 גר' סובין שיבולת שועל (5 כפות)

100 גר' שקדים טחונים (לא לאבקה אלא גודל בינוני)

2 בננות בשלות מאוד

1/2 כוס רסק תפוח עץ לא ממותק

100 גר' סוכר חום (או סוכר קנים )

50 מ"ל שמן קנולה (1/4 כוס)

תבנית אפייה מלבנית (גודל 25 על 25 ) מרופדת בנייר אפייה

אופן הכנה

  1. לערבב יחד בקערה : שיבולת שועל אינסטנט,סובין שיבולת שועל ושקדים טחונים.
  2. במעבד מזון לרסק יחד : 2 בננות,1/2 כוס רסק תפוחי עץ וסוכר חום. שמתקבלת תערובת אחידה,לזלף פנימה תוך כדי פעולת המעבד במהירות בינונית,את השמן ולהמשיך לעבד עד קבלת תערובת אחידה.
  3. לשפוך את תערובת הבננות ותפוחי העץ לקערה עם שיבולת השועל. לערבב היטב. להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפיה ולהדק היטב בעזרת ידיים רטוובת. לחתוך למלבנים בעזרת סכין שטבלנו במים (להכין ליד כוס מים פושרים ולפני כל חיתוך להרטיב מעט את הסכין)
  4. לאפות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-30 דק'. רמת אפייה תלויה כמה יבשים אתם רוצים שהחטיפים יהיו. אני אוהבת אותם מעט לחים.
  5. לשמור בכלי אטום בטמפ' החדר עד שלושה ימים ובמקרר שבוע.

Рубрики:  печенье
ugot

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку