-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Пятница, 09 Марта 2012 г. 17:04 + в цитатник

מתכון| ~ מרק חרירה מרוקאי ~ טעים ומיוחד ~ ממליץ מאוד ~

Share on google Share on twitter Share on facebook Share on favorites
10-05-2010 21:36 #1
The_InfinitY מנותק Banned
בן
תאריך הצטרפות
16-05-08
שם פרטי
אוראל
הודעות
4,327

שלום לכם
ממליץ מאווד על המתכון
מתכון מעולה !! פשוט טעים , אין מה להגיד !

מרק חרירה מרוקאי


מצרכים :

2 כפות שמן זית
2 בצלים
כוס של עדשים חומים
2 כפות מרק תיבול עוף אמיתי אסם
4 עגבניות חתוכות לקוביות
½ צרור עלי כוסברה
½ צרור עלי פטרוזיליה
תבלינים
כוס חומוס מושרה במים למשך לילה
כוס אטריות דקות אסם
4 גבעולי סלרי קצוצים
1 כף כרכום
1 כפית זנגוויל טחון (אבקה)

אופן ההכנה :

1. בסיר גדול מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל עד שיזהיב.

2. מוסיפים את הסלרי הקצוץ ואת החומוס.

3. מוסיפים 6 וחצי כוסות מים רותחים ו 2 כפות מרק תיבול עוף (אפשר מרק בטעם עוף פרווה). מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה, מבשלים במשך 45 דקות.

4. שמים בבלנדר חצי כוס מים רתוחים עם כפית קטנה של מרק תיבול ומוסיפים פטרוזיליה, כוסברה והעגבניות . מוסיפים כף כורכום וכפית של ג’ינגר ומעבדים לתערובת אחידה.

5. מוסיפים את התערובת למרק עם העדשים ומבשלים עוד 50 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים את האטריות ומבשלים 5 דקות.

6. לפני ההגשה מערבבים בכוס מים קרים עם 2 כפות קמח, מוסיפים למרק ומבשלים עוד 10 דקות עד שהמרק יסמיך.

תהנו !!

Рубрики:  Первые блюда - суп

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку