-Настольные игры онлайн

Место
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
.
Очки
6805
3399
2845
1315
1020
869
830
729
605
0

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Baljaryna

 -Подписка по e-mail

 

 -Постоянные читатели

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 1) Рецепты_блюд

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 09.04.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 1080





Без заголовка

Четверг, 17 Января 2013 г. 18:33 + в цитатник
Страна Мам Платье русалочка!!!
А русалочка потому как подол уж больно напоминает чешуйки
Здравствуйте девоньки-Странамамочки!!! Увидела это платье и влюбилась мочи нет! много видела на сайте платьев и подолов но такое лишь однажды.
У меня пока есть только схема и огроооомное желание Нитки смогу раздобыть ближе к понедельнику . Читать полностью

Рубрики:  Вязание


Понравилось: 1 пользователю

Пляцок "Ріг достатку"

Среда, 24 Октября 2012 г. 13:39 + в цитатник
Рубрики:  Кулинария


Понравилось: 1 пользователю

Пляцок "Анастасія"

Среда, 24 Октября 2012 г. 13:28 + в цитатник
Рубрики:  Кулинария

Пляцок "Кокосово-маковий"

Среда, 24 Октября 2012 г. 13:15 + в цитатник
Рубрики:  Кулинария

Пляцок "Сваха"

Среда, 24 Октября 2012 г. 13:08 + в цитатник
Рубрики:  Кулинария

"Фантазія"

Среда, 24 Октября 2012 г. 13:03 + в цитатник

1306134681 (530x397, 48Kb)
http://dreamfood.com.ua/forum/topic_2021
Рубрики:  Кулинария

Пляцок "Люблю тебе"

Среда, 24 Октября 2012 г. 12:55 + в цитатник
Рубрики:  Кулинария

Пляцок "Тюльпан"

Среда, 24 Октября 2012 г. 12:42 + в цитатник
1225356034_dsc03666 (450x337, 35Kb)
//i058.radikal.ru/1210/86/59de269050b4.jpg


//s017.radikal.ru/i425/1210/cb/d30a07e2d439.jpg
Тісто:
6 яєць, 250 г маргарину і 1 ст. цукру розтерти. Додати 2 ст. л. олії, 1 п. ванільного цукру, 2 ст. муки і 1 ст. л. розпушувача. Розділити тісто на чотири частини. До однієї додати 0,5 ст. сухого маку, перемішати. У іншу частину тіста 90 г киселю в порошку. У третю - кокосову стружку. У четверту - 2 ст. л. какао.
Викласти тісто, так як показано на фото.

Так випекти 2 коржі. Перекласти улюбленим кремом.
Рубрики:  Кулинария

Королівський пляцок

Среда, 24 Октября 2012 г. 12:27 + в цитатник
1332939809 (530x397, 35Kb)
1 корж

борошно — 500г
цукрова пудра -150г
маргарин — 250г (краще брати високої жирності)
сметана — 2 ст ложки
ванільний порошок — 2г
сода — 0,5 ч ложки ( я давала 1 ч. л.)
какао — 1 ст ложка
повидло сливове — 2-3 ст ложки ( в мене було трошки смородинового і розове)
грецький горіх — 0,5 склянки
вишні — 0,5 склянки ( 48 шт в мене)


2 корж

борошно — 4 ст ложки
цукор — 5 ст ложок
яйці — 5 шт
грецький горіх (тертий) — 2 ст ложки


Крем


молоко — 1 склянка
цукор — 1 склянка
яйці — 4 шт
борошно — 3 ст ложки
масло — 250 -300 г

Для 1 коржа:
Борошно розтерти з маргарином, додати цукрову пудру, ванільний порошок, соду, погашену оцетом, замісити тісто. Розділити на дві частини, до одної додати какао і добре вимісити.

Форму для випікання застелити пергаментом так, щоб пергамент виступав за форму Даний рецепт розрахований на форму 28х38см (я використовувала форму 24х29см тому в мене залишилось коричневе тісто яке я поставила в морозілку, потім використаю щоб потерти на якийсь інший пляцок),
розкачати біле тісто прямокутником, перекласти в форму. Зверху змастити повидлом і посипати різаними грецькими горіхами.

З коричневого тіста формувати кульки в середину яких вкладати по вишеньці.

Кульки з вишнями бажано складати рівними лініями.
Розігріти духовку до 180 градусів і випікати десь 30 хв.

Дати трохи вистигнути, акуратно і швидко перекласти з форми за краї пергаменту на дошку.


Для 2 коржа:

Жовтки відділяємо від білків ( білки — в холодильник)
Жовтки розтерти з цукром до повного розчинення цукру, білки збити до утворення міцної піни.

До жовтків додати терті горіхи і просіяне борошно, перемішати і додавати частинами збиті білки, акуратно перемішуючи.

Готове тісто перекласти в форму, змащену смальцем.
Випікати при температурі 170 градусів до готовності.

Крем:


4 яйця змішати з 1 склянкою цукру
добре збити, додати борошно і ще раз добре збити.
Молоко розігріти до стадії «майже кипить» і потрохи лити яєчну суміш весь час помішуючи , варити на слабкому вогні до загустіння, не допускати закипання. Остудити.

Масло збити і по ложці додавати заварну масу, збиваючи пухкий крем.

За бажанням можна додати ст ложку коньяку або трохи ванілі.


Складаєм торт:

1 корж змастити кремом на нього викласти 2 корж. Прикрасити за бажанням.
Рубрики:  Кулинария

Пляцок "МЕЛОДІЯ ДВОХ СЕРДЕЦЬ"

Среда, 24 Октября 2012 г. 12:19 + в цитатник
1326624858 (530x397, 46Kb)
Сам пляцок складається з двох частин-коржів - жіночої та чоловічої.
Жіночий корж:
6 білків збити із 150 гр цукрової пудри до стійких піків. Потім додати 150 гр сухого немеленого маку і 150 гр кокосової стружки. Випікати 40-60 хвилин при t 180 градусів.
Чоловічий корж:
4 білка збити з 4 стол ложками цукру, додати по одному 4 жовтки. Потім по одній всипити 4 стол ложки борошна, 2 стол ложки какао, 1 чайну ложки рзпушувача. Обережно все вимішати.
Випікати 30 хв. при t 200 градусів.
Форма кругла діаметром 26 см.
Готові коржі перемастити кремом.
Крем:
1 стакан горіхів перемолоти і запарити 100 гр. гарячого молока.
300 грамів вершкового масла збити з 150 гр. цукрової пудри та додати охолоджені горіхи. Все гарно збити. Перемастити коржі.
Я серединку пляцка перемастила горіховим кремом, а верх - прикрасила кремом масло + сгущенка, коньяк ( залишився з іншого пляцка) Сюди теж підійде крем Шарлот.
Виходить смачний. В принципі швидко готується і мак не потрібно молоти.
Рубрики:  Кулинария

Пляцок "Сакура"

Среда, 24 Октября 2012 г. 12:15 + в цитатник
1330275045 (530x447, 38Kb)
250 г маргарину
450-500 г борошна + 1 ст.л. розпушувача
1 скл. сметани
2 жовтки
замісити тісто і розділити на 6 рівних частин

крім того, вишні 0,5 л у власному соці відцідити і залити на 30 хв горілкою, знову відцідити і змішати зі збитим білком
1 скл. маку запарити, відцідити і стерти з 1/2 скл. цурку, змішати зі збитим білком

одну частину тіста розкачувати викладати вишні(мак), зверху накрити другою частиною тіста, краї защіпувати, поколоти зверху виделкою і випікати при температурі 180 градусів
форма 36 на 24см
має вийти два коржі з вишнями і один з маком

Крем:
1 скл. сметани змішати з 1 скл. цукру, поставити на вогонь і варити на повільному вогні, коли закипить всипати пачку вишевого желе (90 грам) варити помішуючи біля 15 хв.
Коли маса охолоне додати 300 грам масла.

Коржі перемазати кремом
Рубрики:  Кулинария

ГАВАЙСЬКИЙ

Среда, 24 Октября 2012 г. 12:08 + в цитатник
1294647422 (530x397, 37Kb)
коричнева паляниця:
2яйця
1стакан цукру
1стакан квасного молока
1,5стакани муки
1чайна ложка амоняку
2столові ложки какао
кокосова паляниця
3білки
100грам цукру
100грам кокосу
неповну ложку крохмалю
крем
масло 600грам
банка згущонки
консервований ананас

для приготування коричневої паляниці розводим амоняк в квасному молоці. яйця збиваєм з цукром, вливаєм молоко, всипаєм муку і какао. все разом збиваєм, виливаєм на бляшку і печеп. потрібно дві паляниці.

для кокосової паляниці збиваєм білки з цукром, додаєм кокос і крохмаль. вимішуєм ложкою, виливаєм в бляшку і печем.

для крему збиваєм масло з згущонкою, додаєм кусочки ананасу і вимішуєм.
складаєм:
коричнева паляниця
крем
кокосова паляниця
крем
коричнева паляниця.
Рубрики:  Кулинария

Пляцок "Заливний мак"

Среда, 24 Октября 2012 г. 12:03 + в цитатник
1327265940 (530x397, 41Kb)
Форма 35/39 ,вага-2,5 кг
Потрібно:
1 стк.маку (запарити і втерти)
3 яйця
200 гр цукру
Яйця збити з цукром і вимішати з маком.Вилити все у застелену пергаментом форму.
Зверху на мак вилити тісто;
3 яйця збити з
200 гр цукру, додати
200 грамовий стакан борошна
чуть амонію
Випікати 2 таких коржі. Пекти приблизно 20-30 хв.при 180 *С.
Перемазувати улюбленим кремом.
Рубрики:  Кулинария



Процитировано 1 раз

Шоколадний торт без муки

Вторник, 23 Октября 2012 г. 10:57 + в цитатник

Заметка была опубликована на сайте Darievna.ru - «Рукодельный рунет»

Шоколадный торт (без муки)

Рецепт сайта kastrulki.ru: "Главная изюминка этого шоколадного торта в том, что в его тесто не нужно класть муку. В результате коржики получаются очень нежными – тающими во рту. Крем же, напротив, достаточно упругий. Да, что самое важное – готовится такой тортик без особых хлопот. Начнем?" Ингредиенты: 6 яиц; 150 гр сахара; 50 гр какао; маленький пакетик 20-процентных сливок (200 гр.); ... Читать полностью на Darievna.ru
Читать другие записи рубрики Рецепты
Смотреть другие интересные статьи на сайте Darievna.ru - "Рукодельный рунет"

Рубрики:  Кулинария

Салат з морквою по-корейськи

Среда, 15 Августа 2012 г. 18:56 + в цитатник
морква по-корейськи
1 копчений курячий окорочок
0,5 б. консервованого горошка
1 червоний солодкий перець
пакетик жареної картоплі
майонез

Стегенце і червоний перець порізати. Додати горошок, моркву, заправити майонезом.
Викласти на блюдо і посипати зверху смаженою картоплею.
1261336691_img_11031 (600x450, 70Kb)
Рубрики:  Кулинария

Кораблики

Среда, 15 Августа 2012 г. 17:31 + в цитатник
Тісто
2 яйця
приблизно2 - 2,5 стак. муки
щіпка солі

Начинка
200 грам ковбаси різних видів
100 грам твердого сиру
0,5 пачки майонезу
2 ст. лож. закрученого хрону

Яйця збити вилкою і додати сіль, а потім муку. Замісити тісто, як на вареники..
Тісто розкачати тоненько, товщиною 2 мм і порізати на ромбики 3Х3 см
Ромбики кидати в розжарену олію і смажити (як пампушки), вони самі набирають форму "кораблика". Тільки смажаться вони дуже швидко
Готові кораблики можуть зберігатись навіть 2 - 3 тижні ( я так зберігала і їм нічоого не було)
Начинкою може бути будь-який салат. Мені найбільше пасує салатик з хроном.
Начинка:
мясне порізати дрібними кубиками+ порізаний( також кубиками) твердий сир,+майонез і хрін.

1.
1325728172_p1040752 (600x450, 88Kb)

2.
1325728593_p1030732 (600x524, 63Kb)

3.
1325728680_p1030733 (600x415, 50Kb)

4.
1325729038_p1030739 (600x450, 62Kb)

5.
1325728812_p1030735 (600x385, 57Kb)
Рубрики:  Кулинария

Салат із крекером

Среда, 15 Августа 2012 г. 17:16 + в цитатник
200 г солоного крекера
200 г твердого сиру
2 помідори
1 зубчик часнику
150 г майонезу

У майонез додати подрібнений часник і перемішати. Крекери висипати в салатницю і перемішати з майонезом, залишити на 15 хвилин.
На крекерную масу викласти шар натертого твердого сиру і шар помідорів, нарізанних дрібними кубиками, посипати нарізаною цибулею.
1219569564_dsc02965 (450x337, 31Kb)
Рубрики:  Кулинария

"Рыбки в пруду"

Среда, 15 Августа 2012 г. 16:38 + в цитатник
викласти шарами, перемащуючи кожен шар майонезом (крім останнього):
- розім'яті виделкою шпроти;
-натерта варена картопля (на велику тертку );
-натерті варені яйця(на велику тертку );
-натертий твердий сир(на мілку тертку ), акуратно змішаний з натертим часничком, скільки кому до смаку.
Я сир із часником легенько розмішую, щоб не склеївся в одну масу, а зверху прикрашаю хвостиками зі шпротів, свіжим огірочком та цибулькою.Смачного.
Рубрики:  Кулинария

Салат "Грибна поляна"

Среда, 15 Августа 2012 г. 16:27 + в цитатник
Склад:шампіньйони,варена картопля,зелень,твердий сир,шинка,майонез,цибулька, яйця.
Викладаємо шарами.
1.Шапками донизу викладаємо гриби
2.Накриваємо посіченою цибулькою і зелень.
3.Варена картопля,натерта на грубій терці.
4.Майонез.
5.Шинка соломкою.
6.Майонез.
7.Яйця варені потерти.
8.Сир на грубій терці.
9.Майонез.
Все накрити іншою тарілкою і перевернути.Бажано в холодильник на 2 год. під невеличкий прес.Перед подачею знімаємо верхню тарілку і "вуа-ля".Смачного.
Р.С.Можна перемазувати майонезом кожен шар.


"Гриби у лісі"
Викладається шарами в глибоку миску,пропитується пів годинки в такому стані,перед подачею,перевертається на плоску тарілку.
Перший шар 1б.маринованих грибочків,шляпками вниз
Другий шар мілко порізана зелень(хто яку любить)
Третій шар тертий твердий сир~200гр.(за смаком,я даю голландський"Шостка")
Четвертий шар 4 яйця терті
П"ятий шар 3-4огірка квашені
Шостий шар грудинка ~300гр
Сьомий шар 2морковки
Восьмий шар 2-3 картопельки
ВСІ ШАРИ ЗМАЩЮЄМО МАЙОНЕЗОМ.


Ще знаю рецепт салату "Гриби під снігом". Викладати слоями:
- картопля варена терта;
- майонез;
- сир тертий;
- майонез;
- 2-3 яйця терті;
- морква варена терта;
- майонез;
- зелена цибуля;
- гриби (печериці) консервовані цілі викласти, запхавши ніжкою у салат.
Рубрики:  Кулинария

Курячий рулет з омлетом

Среда, 15 Августа 2012 г. 16:12 + в цитатник
Беремо 4 яйця,гарно їх збиваємо. Тремо на грубій тертці 4 плавлених сирки і додаємо їх до яєць. Знову збиваємо. Додаємо 4 столових ложки муки і 1 пачку майонезу. Все це гарно збиваємо і виливаємо в деко,яке застелене папером для випічки. Печемо 15-20 хвилин. Коли остине,то на цей корж намазуємо курячий фарш.
Фарш- 0.5 кг курячого філе або фаршу,додати 1 велику цибулину,2-3 зубчики часнику,сіль,перець
Коли намастили фарш,то гарно закрутити. Замотати у фольгу і пекти ще 30 хвилин.
Смакота неймовірна.
9aa6af35170f (640x480, 72Kb)
Рубрики:  Кулинария



Процитировано 1 раз

Поиск сообщений в Baljaryna
Страницы: [3] 2 1 Календарь