-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в anzelika_s

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 07.08.2008
Записей:
Комментариев:
Написано: 558


Пляцок" Ранкова Роса"

Среда, 22 Июня 2011 г. 10:21 + в цитатник
Цитата сообщения Арина_Ярига Пляцок" Ранкова Роса"

Пляцок "Ранкова роса"

Пляцок «Ранкова роса»
 
 

Красивий у розрізі і смачний за смаком пляцок. Результат мого вчорашнього фантазування
ПРОДУКТИ:
ТІСТО: 3 яйця, 1 білок, 200г масла, 150г сметани,2\3 склянки цукру, 2 склянки борошна, 2 ч.л. порошку для печива. Крім цього: 3 ст.л. какао і 3 ст.л. молока для шоколадного тіста.
КОКОСОВІ КУЛЬКИ:1 жовток, 6 ст.л. молочнокислого сиру, 3 ст.л. цукру, 8-10 ст.л. кокосової стружки, 1 п. ванільного цукру.
КРЕМ:1 пачка ванільного заварного крему, 0,4 л молока, 2 ст.л. цукру, 150г масла.
ПРИГОТУВАННЯ:
Перш за усе готуємо кульки, бо вони підуть на 30 хвилин у морозильник:
Розтираємо жовток, сир, цукор, ванільку до однорідної маси. В кінці додаємо кокосову стружку. ЇЇ може піти більше чи менше- в залежності від вологості сиру і величини жовтка. В результаті мають легко формуватися кульки руками:



Формуємо кульки як невеличкі вишеньки- скільки вийде. І заморожуємо на дошчечці в морозильнику 30 хвилин.

ТІСТО: М«який маргарин збити з цукром до пухкої маси. Додати по одному яйця, білок, постійно збиваючи. Далі додати розпушувач і порціями борошно. Тісто — рідке. Густіше, ніж густа сметана, але лиється.
Розділити тісто на 2 рівні частини. Одну вилити у змащену маслом і обсипану борошном чи кокосом форму ( у мене-15Х25 см).

До другої частини додати какао, молоко і ще раз збити. Вилити шоколадне тісто зверху на біле. Розкласти на шоколадне тісто кокосові кульки:

Втиснути їх у тісто:

Випікати 35-40 хвилин при 190*С.

ДЛЯ КРЕМУ: зварити у молоці з додаванням цукру готовий крем. Остудити. Масло збити з охолодженим кремом. Покрити кремом холодний пляцок згори, притрусити кокосовою стружкою і шоколадом.
Можна подавати:


Пляцок «Ранкова роса»
Я от пляцок собі нафантазувала такий, як мріяла. І вийшов наче нічого. А от з назвою — повний ступор. Нічого путнього придумати не можу. Поки назвала „Ранкова роса“, бо наче подібно на краплини роси зранку на листях рослин, але… Чогось мені не дуже… Допоможіть, бо моя фантазія, кажись, на цьому вичерпалась!
 
http://cookorama.net/blog/vupichka/4715.html

Серия сообщений "Торт":
Часть 1 - ТОРТ КЛУБНИКА В СНЕГУ
Часть 2 - ТОРТ МАКОВЫЙ
...
Часть 98 - Кремы для пирожных и тортов
Часть 99 - Торт "Монастырская изба"- в новогоднее меню
Часть 100 - Кофейный торт с грецкими орехами

Серия сообщений "Выпечка":
Часть 1 - ШТРУДЕЛЬ С ВИШНЯМИ
Часть 2 - РОГАЛИКИ С МАКОМ
...
Часть 98 - Вишнево-шоколадный кекс
Часть 99 - Пирог творожный " Вишенька"
Часть 100 - Пирог" Поричка"
Рубрики:  Рецепты
Пироги

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку