Я вам розкажу, як я роблю. Картоплі не дається, лише капуста, морква, цибуля, спеції. Але перше треба зварити бульйон( м"ясо чи ребра, чи курка, хто як любить) А буряк варимо окремо. Коли морква та капуста майже готові, тремо буряк на тертці, можна трошки ще протушити і дати трошечки оцту чм лимонного соку чи цяпочку лим. кислоти. Але вважайте, щоб не забагато, бо тоді борщ буде квасний, а він має бути трошки солодкий. Тоді тако: вже як і буряк вкинули, скручуєте газ, аби лише легенько булькало, і тим часом робите заправу. Можна так, як в рецептах, а я муки не даю. Беру лише 3-4 жовтки десь на 3-літровий баняк, взбиваю їх файненько взбивачкою, даю домашньої сметани, десь з 400-500гр.Знов взбиваю жовтки зі сметаною, розбавляю юшкою від борщу( бульйоном тим) і скоро однією рукою помалу лию в борщ, а другою помішую, аби сметана не вскипілася. Можете поки виключити, щоб не кипіло. Даєте сіль за смаком, можна зубчик часнику, можна кмену, перець, зелень( що любите) і ще можна включити, аби лише булькнуло. Все, виключайте, накрийте кришкою і най настоюється. Смачного вам! А бануш я також люблю сильно, особливо з грибами. То гуцульська страва. Я раз була в Косові, то мене так нагодували, що я гадала, же ми живіт трісне...))))))))))))
http://webspoon.ru/receipt/polskijj-borshh
http://love2cook.com.ua/ru/view_post.php?id=6&a=2
https://www.google.com.ua/search?q=%D0%9F%D0%BE%D0...skij-borshh.html%3B1500%3B1000