-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в AndPo

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 16.10.2009
Записей:
Комментариев:
Написано: 13414


Цвикли

+ в цитатник

Cообщение скрыто для удобства комментирования.
Прочитать сообщение


Марженка   обратиться по имени Четверг, 15 Января 2015 г. 09:27 (ссылка)
прикольно, надо замутить.
Ответить С цитатой В цитатник
Писанка   обратиться по имени Четверг, 15 Января 2015 г. 15:16 (ссылка)
Так-так, якраз маю в холодильнику. В нас жодна забава не обходиться без цвіклів. Ми ще кажемо цвітлі. Як дасте більше хрону, то буде гостріше, а менше--то слабше. Підходить до будь-яких страв. Ви приїжджайте до нас відпочивати, то вас ще польським борщем пригостять. Також дуже смачно. Він п"ється зі спеціяльних горняток, які мають два вушка. У деяких населених пунктах на весіллі всі гості моляться, коли вносять цей борщ.)
Ответить С цитатой В цитатник
Перейти к дневнику

Четверг, 15 Января 2015 г. 21:36ссылка
Исходное сообщение Писанка
Так-так, якраз маю в холодильнику. В нас жодна забава не обходиться без цвіклів. Ми ще кажемо цвітлі. Як дасте більше хрону, то буде гостріше, а менше--то слабше. Підходить до будь-яких страв. Ви приїжджайте до нас відпочивати, то вас ще польським борщем пригостять. Також дуже смачно. Він п"ється зі спеціяльних горняток, які мають два вушка. У деяких населених пунктах на весіллі всі гості моляться, коли вносять цей борщ.)

Доброго дня!
Дякую за щирі та приємні слова! Сподіваюсь, що обовязково якось виберусь відпочити в ваш чудовий край. :-)
В центральній Україні ця страва зовсім невідома, і мене це дивує - просто, та смачно. :-) Взагалі мені дуже подобається кухня західу нашої з Вами країни. Дуже, дуже подобаеться бануш. ;-)
А рецепт польского борща Ви маєте? Я його куштував в Польші, там його подавали з мясними крокетами. Буду дуже вдячний, давно мріяв його приготувати.
Слава Україні. :-)
Перейти к дневнику

Четверг, 15 Января 2015 г. 22:07ссылка
Я вам розкажу, як я роблю. Картоплі не дається, лише капуста, морква, цибуля, спеції. Але перше треба зварити бульйон( м"ясо чи ребра, чи курка, хто як любить) А буряк варимо окремо. Коли морква та капуста майже готові, тремо буряк на тертці, можна трошки ще протушити і дати трошечки оцту чм лимонного соку чи цяпочку лим. кислоти. Але вважайте, щоб не забагато, бо тоді борщ буде квасний, а він має бути трошки солодкий. Тоді тако: вже як і буряк вкинули, скручуєте газ, аби лише легенько булькало, і тим часом робите заправу. Можна так, як в рецептах, а я муки не даю. Беру лише 3-4 жовтки десь на 3-літровий баняк, взбиваю їх файненько взбивачкою, даю домашньої сметани, десь з 400-500гр.Знов взбиваю жовтки зі сметаною, розбавляю юшкою від борщу( бульйоном тим) і скоро однією рукою помалу лию в борщ, а другою помішую, аби сметана не вскипілася. Можете поки виключити, щоб не кипіло. Даєте сіль за смаком, можна зубчик часнику, можна кмену, перець, зелень( що любите) і ще можна включити, аби лише булькнуло. Все, виключайте, накрийте кришкою і най настоюється. Смачного вам! А бануш я також люблю сильно, особливо з грибами. То гуцульська страва. Я раз була в Косові, то мене так нагодували, що я гадала, же ми живіт трісне...))))))))))))
http://webspoon.ru/receipt/polskijj-borshh
http://love2cook.com.ua/ru/view_post.php?id=6&a=2
https://www.google.com.ua/search?q=%D0%9F%D0%BE%D0...skij-borshh.html%3B1500%3B1000
Перейти к дневнику

Пятница, 16 Января 2015 г. 14:41ссылка
Исходное сообщение Писанка
Я вам розкажу, як я роблю. Картоплі не дається, лише капуста, морква, цибуля, спеції. Але перше треба зварити бульйон( м"ясо чи ребра, чи курка, хто як любить) А буряк варимо окремо. Коли морква та капуста майже готові, тремо буряк на тертці, можна трошки ще протушити і дати трошечки оцту чм лимонного соку чи цяпочку лим. кислоти. Але вважайте, щоб не забагато, бо тоді борщ буде квасний, а він має бути трошки солодкий. Тоді тако: вже як і буряк вкинули, скручуєте газ, аби лише легенько булькало, і тим часом робите заправу. Можна так, як в рецептах, а я муки не даю. Беру лише 3-4 жовтки десь на 3-літровий баняк, взбиваю їх файненько взбивачкою, даю домашньої сметани, десь з 400-500гр.Знов взбиваю жовтки зі сметаною, розбавляю юшкою від борщу( бульйоном тим) і скоро однією рукою помалу лию в борщ, а другою помішую, аби сметана не вскипілася. Можете поки виключити, щоб не кипіло. Даєте сіль за смаком, можна зубчик часнику, можна кмену, перець, зелень( що любите) і ще можна включити, аби лише булькнуло. Все, виключайте, накрийте кришкою і най настоюється. Смачного вам! А бануш я також люблю сильно, особливо з грибами. То гуцульська страва. Я раз була в Косові, то мене так нагодували, що я гадала, же ми живіт трісне...))))))))))))
http://webspoon.ru/receipt/polskijj-borshh
http://love2cook.com.ua/ru/view_post.php?id=6&a=2
https://www.google.com.ua/search?q=%D0%9F%D0%BE%D0...skij-borshh.html%3B1500%3B1000

Ой, дякую, шановна Писанка. Буде натхнення, обовязково приготую :-)
Перейти к дневнику

Пятница, 16 Января 2015 г. 15:03ссылка
))))Мене звати Тетяна. О, натхнення--то певно! Без нього нічого не вдається. Бо то мало приготувати, ще треба і гарно подати)Ось в мене цвітлі на столі також є)
DSCN0444 (700x525, 129Kb)
Марусины_записки   обратиться по имени Четверг, 15 Января 2015 г. 19:47 (ссылка)
какое счастье открывать новые горизонты,спааасииибо
Ответить С цитатой В цитатник
AndPo   обратиться по имени Четверг, 15 Января 2015 г. 21:38 (ссылка)
Исходное сообщение Марусины_записки
какое счастье открывать новые горизонты,спааасииибо

Не за что! Я сам люблю учиться новому, тем более, когда это новое еще и вкусное и необычное. :-)
Ответить С цитатой В цитатник
Людмила_Кузьмичёва   обратиться по имени Среда, 21 Января 2015 г. 09:51 (ссылка)
Просто! Вкусно!!! И продукты, которые всегда в доме есть!!!
Ответить С цитатой В цитатник
Lesya46   обратиться по имени Четверг, 19 Марта 2015 г. 18:06 (ссылка)
Отличная закуска! И быстро,и вкусно!
Ответить С цитатой В цитатник
Комментировать К дневнику Страницы: [1] [Новые]
 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку