Форма 20 на 30 см
Сирний корж:
3 жовтки
125 гр цукру
0,5 п маргарину
300 гр муки
4 ст л сметани
1 ст. л порошку до печива
Жовтки збити з цукром, муку і порошок розтерти в крихту з маргарином. Додати сметану, замісити тісто, покласти в холодильник на 20 хв.
Форму вистелити пергаментним папером. Дно і борти викласти тістом.(1/4 тіста залишити для верху, кладем в морозильник, щоб підмерзло)
Готуємо сирну масу:
600гр домашнього сиру змолоти
3 жовтки
100 гр розтопленого масла
100гр цукру
1 пак. ванільного цукру
2-3 ст л манної крупи
Цедра 1 лимона і 0,5 апельсина( терта)
Сік половини апельсина
100 гр розтопленого шоколаду ( краще розтопити разом з маслом)
Збиті 3 білки.
Викладаємо на тісто шоколадну сирну масу. Затираємо тістом з морозильника, випікаємо при 170 градусах приблизно 1 год
Бісквіт:
2 яйця
1/3 ст цукру
1/3 ст муки
0,5 ч л порошку до печива
1 ст л какао
0,5 ч л кориці
Яйця збити з цукром 5-6 хв, легенько вимішати з сухими компонентами, вилити в форму, стукнути нею 2-3 рази по столі і відправити її в духовку на 20 хв (170 градусів).
Крем:
400 мл вишневого соку ( я взяла пакетований, заводський)
1 пач вишневого пудингу (польський Budyn)
4 ст л цукру
300 гр масла
До 250 гр соку додаємо цукор, розмішуємо до розчинення і кладемо на вогонь. В решті соку розводимо пудинг. Коли сік в каструльці почне кипіти - тонкою цівкою вливаємо розведений пудинг, безперервно помішуючи. Даємо поваритись 1-2 хв, постійно мішаємо.
Коли охолоне збиваємо з маслом. ВАЖЛИВО: масло має бути кімнатної температури. Спочатку треба збити саме масло, а потім по 1 ложці додаємо пудинг, не перестаючи збивати.
Перекладаємо пляцок:
-сирний корж
- крем
-печиво "Колобок"
-крем
- шокобісквіт.
Форма 20 на 30 см
Творожный корж:
3 желтка
125 гр сахара
0,5 п маргарина
300 гр муки
4 ст л сметаны
1 ст. л порошка до печенья
Желтки взбить с сахаром, муку и порошок растереть в крошку с маргарином. Добавить сметану, замесить тесто, положить в холодильник на 20 минут.
Форму выстелить пергаментной бумагой. Дно и бортики выложить тестом.(1/4 теста оставить для верха, кладем в морозильник, чтобы підмерзло)
Готовим творожную массу:
600гр творога смолоть
3 желтка
100 гр растопленного сливочного масла
100гр сахара
1 пак. ванильного сахара
2-3 ст л манной крупы
Цедра 1 лимона и 0,5 апельсина( тертая)
Сок половины апельсина
100 гр растопленного шоколада ( лучше растопить вместе с маслом)
Взбитые 3 белка.
Выкладываем на тесто шоколадную творожную массу. Затираем тестом из морозильника, выпекаем при 170 градусах примерно 1 час
Бисквит:
2 яйца
1/3 ст сахара
1/3 ст муки
0,5 ч л порошка до печенья
1 ст л какао
0,5 ч л корицы
Яйца взбить с сахаром 5-6 мин, легонько перемешать с сухими компонентами, вылить в форму, стукнуть ею 2-3 раза по столу и отправить ее в духовку на 20 мин (170 градусов).
Крем:
400 мл вишневого сока ( я взяла пакетированный, заводской)
1 пач вишневого пудинга (польский Budyn)
4 ст л сахара
300 гр масла
До 250 гр сока добавляем сахар, размешиваем до растворения и кладем на огонь. В остальной сока разводим пудинг. Когда сок в кастрюльке начнет кипеть - тонкой струйкой вливаем разведенный пудинг, непрерывно помешивая. Даем повариться 1-2 мин, постоянно мешаем.
Когда остынет взбиваем с маслом. ВАЖНО: масло должно быть комнатной температуры. Сначала надо сбить именно масло, а потом по 1 ложке добавляем пудинг, не переставая взбивать.
Перекладываем пирог:
-сырный корж
- крем
-печенье "Колобок"
-крем
- шокобісквіт.