Байсестер(Bicester),Англия http://x-lines.ru/letters/i/cyrillicscript/0907/1010ad/34/0/4ne7bcg...
Удобрения для розсады - (1)Какие удобрения нам понадобятся для подкормок растений в следующим сезоне: Самый необходи...
НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017 - (0)НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017! ОБАЛДЕННАЯ НОВИНКА! Яркие чувства. ...
Польський трускавковий сирник - (0)Польський трускавковий сирник Інгредієнти Бісквіт: 5 яєць 3/4 ск. цукру 2/3 ск. пшеничн...
Пляцок Поезія - (0)Пляцок Поезія Пляцок Поезія Інгредієнти для тіст...
Пляцок |
Для коржів: 8 білків 3 жовтки 200 г цукру-пудри 200 г кокосу 200 г посічених горіхів 200 г родзинок 1 ч. л. порошку(з верхом) 1 ст. л. борошна Бісквіт: 3 яйця 3 ст. л. цукру 3 ст. л. борошна Шоколадна помадка: 150 г шоколаду 50-60 г масла Крем: 1 б персиків (мала) 2 ванільні пудинги 5 жовтків 5 ст. л. цукру 1 пач. ванільного цукру 1 скл. води 300 г масла 2 п. персикової галяретки Білки збити з цукром,додати жовтки.Поступово додати решту продуктів.Спекти два коржі. Бісквіт: Білки добре збити з цукром,додати жовтки,борошно.Спекти корж . Шоколадна помадка: Розтопити шоколад на водяній бані,додати масло,перемішати. Крем: Пудинги розвести водою,додати розтерті з цукром жовтки,добре розмішати,щоб не було грудочок. Сироп з персиків закип"ятити,додати суміш жовтків з пудингами,ваніль,заварити.Охолодити. Масло збити,додаючи заварену масу. Перемащувати так: Бісквіт з обох боків змастити шоколадною помадкою. Корж злегка скропити солодкою кавою- крем, бісквіт- крем- корж. Верх трошки змастити кремом,викласти дольки персиків і залити галереткою. Галеретку заварити за інструкцією,взявши наполовину менше води. Смачного!!!
Рубрики: | Выпечка сладкая/Пляцки Кулинарные рецепты |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |