Байсестер(Bicester),Англия http://x-lines.ru/letters/i/cyrillicscript/0907/1010ad/34/0/4ne7bcg...
Удобрения для розсады - (1)Какие удобрения нам понадобятся для подкормок растений в следующим сезоне: Самый необходи...
НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017 - (0)НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017! ОБАЛДЕННАЯ НОВИНКА! Яркие чувства. ...
Польський трускавковий сирник - (0)Польський трускавковий сирник Інгредієнти Бісквіт: 5 яєць 3/4 ск. цукру 2/3 ск. пшеничн...
Пляцок Поезія - (0)Пляцок Поезія Пляцок Поезія Інгредієнти для тіст...
Сырник"Кудрявый" |
Тісто:
1 п. маргарину
1 п. поршку для печива
1 скл. цукру (не повна)
1 яйце
4 ст. лож. какао
1 ч. лож. кориці
400-450 гр. муки
Сир:
1 - 1,2 кг. сиру
1 скл. цукру
4 яйця
1 скл. вершків
4 ст. лож. крохмалю
родзинки, ваніль
Маргарин перетерти з мукою, додати все решту і замісити мяке тісто. Муку завжди даю на око. Розділити на дві частини. Меншу покласти в морозилку, більшу розкачати на бляшку.
Сир змолоти на мясорубці, додати всі інгредієнти і збити до пишної маси.
На тісто викласти сирну масу, зверху потерти тістом з морозилки.
Пекти до 1 год., при температурі 180 градусів.
Рубрики: | Выпечка сладкая/Сырники,чизкейки Кулинарные рецепты |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |