Байсестер(Bicester),Англия http://x-lines.ru/letters/i/cyrillicscript/0907/1010ad/34/0/4ne7bcg...
Удобрения для розсады - (1)Какие удобрения нам понадобятся для подкормок растений в следующим сезоне: Самый необходи...
НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017 - (0)НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017! ОБАЛДЕННАЯ НОВИНКА! Яркие чувства. ...
Польський трускавковий сирник - (0)Польський трускавковий сирник Інгредієнти Бісквіт: 5 яєць 3/4 ск. цукру 2/3 ск. пшеничн...
Пляцок Поезія - (0)Пляцок Поезія Пляцок Поезія Інгредієнти для тіст...
Пляцок "Шотландка" |
Тісто:
1 скл. цукру
1 яйце
1 скл. сметани
50 гр. маргарину
1 ч. лож. соди (погасити в 3 ст. лож. сметани)
2 ст. лож. какао
700 гр. борошна
Крем:
700 мл. молока
7 ст. лож. борошна
200 гр. цукру-пудри
300 гр. масла
ваніль
Яйце збити з цукром, мяким маргарином, додати сметану і все збити міксером. Додати борошно і замісити мяке тісто. Розділити на чотири частини, до двох додати какао. Розтачати і спекти два білих і два шоколадних коржі. Пекти при температурі 200 гр. 6-8 хв. Після випікання коржі повинні залишатися мякими (не пересушити в духовці). Розмір дека 24х29 см.
Для крему закипятити 350 гр. молока, до решти молока додати 7 ст. лож. борошна- збити і тоненькою струйкою вливати в кипляче молоко постійно помішуючи. Довести до кипіння, зняти з вогню і добре збити, щоб не залишилось грудочок.
Масло збити з цукром додати холодний заварний крем і збити до пишної маси.
Приготувати сироп:
500 мл. води закипятити з 400 гр. цукру. Почистити 1,5 кг. яблук і порізати дольками, вкидати в гарячий сироп і варити до готовності. Потім відцідити, викласти на паперовий рушник, щоб стекла зайва рідина. Охолодити.
Перекладати пляцок: шоколадний корж-крем-яблука-крем-білий корж-крем-яблука-крем і так дальше.
Пляцок получився мягенький, ніжний і дуже смачний. Буду пекти його дуже часто.
Рубрики: | Выпечка сладкая/Пляцки Кулинарные рецепты |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |