Байсестер(Bicester),Англия http://x-lines.ru/letters/i/cyrillicscript/0907/1010ad/34/0/4ne7bcg...
Удобрения для розсады - (1)Какие удобрения нам понадобятся для подкормок растений в следующим сезоне: Самый необходи...
НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017 - (0)НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017! ОБАЛДЕННАЯ НОВИНКА! Яркие чувства. ...
Польський трускавковий сирник - (0)Польський трускавковий сирник Інгредієнти Бісквіт: 5 яєць 3/4 ск. цукру 2/3 ск. пшеничн...
Пляцок Поезія - (0)Пляцок Поезія Пляцок Поезія Інгредієнти для тіст...
Фаршировані реберця |
Фаршировані реберця
Ребра(в мене свинні) порізати довжиною 8-10 см.Протушити їх з цибулькою і спеціями до напівготовності.Так,щоб вилка входила,але від кісточки не відділялися.
За цей час приготувати фарш,заправити як на котлети,тільки без хліба.
Обкласти реберце фаршем.
Приблизно так.
І загорнути в пергамент.
Скласти в каструлю,влити трошки води (влила 150 мл) і тушити на малому вогні приблизно 30 хв.
Вийшли отакі.
Подавати з чим будь, тушеною капустою,картопляним пюре чи просто як окрему страву.
Колись в нас на весіллях подавали ті реберця, просто трошки политі кетчупом.Рецепт від мами,давно забутий.
Смачного!!!
http://dreamfood.com.ua/forum/topic_2372/10
Рубрики: | Кулинарные рецепты/ ЗакускиКулинарные рецепты/Мясо |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |
Ответ на комментарий Люся_Ширева
Ответ на комментарий Каежик
Ответ на комментарий Таня_Одесса
Ответ на комментарий Жанна_Лях
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |