Байсестер(Bicester),Англия http://x-lines.ru/letters/i/cyrillicscript/0907/1010ad/34/0/4ne7bcg...
Удобрения для розсады - (1)Какие удобрения нам понадобятся для подкормок растений в следующим сезоне: Самый необходи...
НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017 - (0)НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017! ОБАЛДЕННАЯ НОВИНКА! Яркие чувства. ...
Польський трускавковий сирник - (0)Польський трускавковий сирник Інгредієнти Бісквіт: 5 яєць 3/4 ск. цукру 2/3 ск. пшеничн...
Пляцок Поезія - (0)Пляцок Поезія Пляцок Поезія Інгредієнти для тіст...
Пляцок Фантазия |
http://dreamfood.com.ua/forum/topic_938/27
форма 30/40. стакан-250гр
Тісто:
300 гр маргарини
2 яйця
225 гр цукру
500 гр муки
75 гр какао
18 гр порошку до печева
Сирна начинка:
800 грам сиру
6 яєць
1 ст цукру
2 ст.л. крохмалю
50 гр масла
Макова начинка:
2 ст маку
2 ст цукру
2 яйця
1 ст. л. масла
Шоколадний пудинговий крем.
Для тіста: маргарин розтерти з мукою
додати яйця, цукор, какао, порошок до печева і замісити тісто.
Для сирної начинки:
сир перемолоти. Додати яйця, розтоплене масло, крохмаль, цукор і все добре перемішати
Для макової начинки:
мак запарити. Коли вистигне терти в макітрі. Додати цукор, яйця і масло(нетопити) і добре розтерти в макітрі
Тісто розкласти на бляшку
вилити на нього сирну начинку
ложкою по ній викласти макову начинку
Пекти до готовності приблизно 45-55 хвилин
Охолоджені коржі перемастити пудинговим кремом.
Рубрики: | Кулинарные рецепты/Выпечка |
Ответ на комментарий Дария_Швельниц
Даринко,здорова будьКомментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |