Байсестер(Bicester),Англия http://x-lines.ru/letters/i/cyrillicscript/0907/1010ad/34/0/4ne7bcg...
Удобрения для розсады - (1)Какие удобрения нам понадобятся для подкормок растений в следующим сезоне: Самый необходи...
НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017 - (0)НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017! ОБАЛДЕННАЯ НОВИНКА! Яркие чувства. ...
Польський трускавковий сирник - (0)Польський трускавковий сирник Інгредієнти Бісквіт: 5 яєць 3/4 ск. цукру 2/3 ск. пшеничн...
Пляцок Поезія - (0)Пляцок Поезія Пляцок Поезія Інгредієнти для тіст...
Сырник |
Сирник з варенням та лимонною пінкою.
450 г пшеничного борошна - 100 г цукрової пудри - 250 г маргарину - 3 яєчних жовтки - 1 столову ложку какао - 2 чайні ложки порошку до випічки Просіяти борошно, порошок і какао-порошкок з посіченим маргарином. Яєчні жовтки збити з цукром, і поєднати з іншими інгредієнтами і замісити тісто. Розділіти тісто на 2 частини - одну, викласти у форму по дні а іншу заморозити. Маса сирна: - 600 г домашнього сиру - 100 г цукрової пудри - 4 яєчних жовтків - 1 пакет полуничного пудингу - 5 стол.ложок полуничного йогурту( 3шт у коробочці) _2 ст л крохмалю Всі складові на сир змішати між собою і добре збити міксером. Лимонний мус: - 4 білка - 1 лимонне желе - 2 столові ложки цукру Білки збити і додати желе і ще трохи збити Крім того: - 1 баночку з варенням (я брала повидло) На охолоджене тісто викладаємо вареня,далі сирну масу,лимонний мус і тремо решта тіста з морозилки Випікати близько 1 - 1,5 години при 160 - 180 гр.C. Рецепт з польського сайту Arabeska.Порцію трохи зменшила. -------------------- Мої тортики |
|
|
Рубрики: | Выпечка сладкая/Сырники,чизкейки Кулинарные рецепты |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |