Байсестер(Bicester),Англия http://x-lines.ru/letters/i/cyrillicscript/0907/1010ad/34/0/4ne7bcg...
Удобрения для розсады - (1)Какие удобрения нам понадобятся для подкормок растений в следующим сезоне: Самый необходи...
НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017 - (0)НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017! ОБАЛДЕННАЯ НОВИНКА! Яркие чувства. ...
Польський трускавковий сирник - (0)Польський трускавковий сирник Інгредієнти Бісквіт: 5 яєць 3/4 ск. цукру 2/3 ск. пшеничн...
Пляцок Поезія - (0)Пляцок Поезія Пляцок Поезія Інгредієнти для тіст...
Рулет мясной |
Рулет мясний святковий
http://myrecipe.at.ua/index/
1.300гр свинної полядвиці
0.5кг фршу з курятини
2 цибулини
2 моркви
1 головка часнику
2 ст л курячої приправи
1 ч л мускатний горіх мелений
Перець,сіль
1ч л меленого лаврового листя
2с т л соєвого соусу
2ст л олії
Кусок свинини розрізаємо пластом типу відкритої книги.Добре відбиваємо.Готуємо суміш для сухого маринаду.Для того змішуємо соєвий соус з мускатним горіхом,меленим лавровим листям,сіль,перець,вичавленим часником і 2ст л оліїї.Добре все розмішуємо і змашуємо відбите м'ясо з обох боків. Скручуємо і залишаємо маринуватися на ніч.
До курячого фаршу додаємо приправу і добре розмішуємо.
Жаримо цибулю і терту моркву до гарного золотистого відтінку.
На розкритий пласт мяса рівномірно намазуємо курячий фарш. Зверху морквяну суміш і все добре скручуємо рулетом.Обережно зв’язуємо ниткою,щоб при випічці не розпався.Замотуємо у фольгу і печемо 2 год при тем 170гр .За кілька хвилин до готовності знімаємо фольгу і збільшуємо вогонь щоб рулет зарум’янився.Смачного!
Рубрики: | Мясные блюда/Свинина Кулинарные рецепты |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |