-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Zinulya

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 13.08.2012
Записей: 26589
Комментариев: 278
Написано: 27036


Печу ці пиріжки великими партіями, на воді і без яєць

Воскресенье, 25 Октября 2020 г. 23:38 + в цитатник
Цитата сообщения Галина_-_Галинка Печу ці пиріжки великими партіями, на воді і без яєць виходять неймовірно смачними

Не можу зрозуміти, як на воді і без яєць вони виходять такими смачними. Обожнюю їх, їла б і їла …

 
/www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2020/07/687474703a2f2f6d6979737669742e70702e75612f77702d636f6e74656e742f75706c6f6164732f323032302f30352f4539775a475738785633342e6a7067-300x156.jpg" target="_blank">https://www.receptydoma.top/wp-content/uploads/202...38785633342e6a7067-300x156.jpg 300w" style="box-sizing: inherit; border: 0px; vertical-align: middle; height: auto; max-width: 100%;" width="650" />

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ТІСТА:

  • 450 г борошна
  • 260 мл води
  • 7 г сухих дріжджів
  • 1/2 ч. л. солі
  • олія для смаження

ІНГРЕДІЄНТИ для начинки:

 
  • 1 кг капусти
  • 1 цибулина
  • 1/4 ч. л. сушеної м’яти
  • 1/2 ч. л. червоного меленого перцю
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • пучок петрушки і кропу
  • 5 ст. л. рослинної олії

Приготування:

Змішай просіяне борошно з сіллю і сухими дріжджами. Поступово вливай воду і перемішуй до отримання м’якого тіста.

 

Поклади тісто в змащену олією миску, накрий і залиш, щоб піднялося.

Тим часом подрібни цибулю і нашаткуй капусту.

Обсмажуй цибулю з олією на середньому вогні до золотистого кольору.

Додай нашатковану капусту і обсмажуємо на сильному вогні, постійно перемішуючи.

Додай червоний мелений перець, суху м’яту, перемішати.

Накрий кришкою і туши до готовності. В кінці додай нарізану зелень, перемішати, спробуй на смак і вимикай.

Посип стіл борошном, розімніть тісто, розділи його на маленькі шматочки.

Розкачай їх в тонкі круглі коржі і виклади на кожен ложку начинки.

Сформуй пиріжки розміром з долоню.

Смаж пиріжки з двох сторін на розігрітій олії.

Виклади на паперову серветку. Пиріжки з капустою з дріжджового тіста готові.

Смачного!

Рубрики:  ГОТОВИМ,УГОЩАЕМ/выпечка_пирожки

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку