Рулет з яблуками. Готується швидко і просто. Випічка з яблуками. Швидкий рецепт до чаю 3 яйця 150 г цукру 100 мл молока 150 г борошна 1 ч.л. розпушувача (з чубчиком) яблука, цукор, кориця 170 С- 20\25хв
Дуже смачні домашні рогалики з повидлом. Готуються легко і просто а результат вас порадує. Начинку можна змінювати на свій смак. Ця випічка нікого не залишить байдужим. Спробуйте обов’язково!
Продукти
Борошно – 250 гр.
Дріжджі сухі – 3 -5 гр.
Яйце – 1 шт
Цукор – 40 гр.
Вершкове масло – 20 гр.
Олія соняшникова – 15 мл
Вода тепла – 125 гр.
Ванільний цукор – 1 пакетик
Дрібка солі
Начинка
Яблучне повидло – 250 г
Як приготувати рогалики з повидлом
Спочатку просіюємо всю муку.
Потім в теплу воду всипаємо сухі дріжджі, добре перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин. Через 5 хвилин всипаємо одну чайну ложку цукру із загальної норми і 5 чайних ложок борошна. Перемішуємо і залишаємо ще на 15 хвилин до утворення пінної шапочки.
У глибоку миску виливаємо розведені дріжджі, додаємо дрібку солі, всипаємо цукор і перемішуємо. Яйце розбовтати виделкою і додаємо в тісто тільки половину, другу половину залишаємо для того щоб, змастити рогалики перед випічкою.
Тепер додамо пакетик ванільного цукру, вливаємо олію і всипаємо половину просіяного борошна. Ще раз все перемішуємо і додаємо розм’якшене вершкове масло кімнатної температури.
Далі висипаємо борошно, що залишилося і замішуємо тісто до однорідного стану. На це приблизно буде потрібно 7 – 10 хвилин.
Потім округлюємо тісто і кладемо його в миску злегка присипану борошном. Накриваємо харчовою плівкою і залишаємо в теплому місці до подвоєння в об’ємі приблизно на півтори години.
Дістаємо тісто, обминаємо його і тепер нам потрібно розділити його на невеликі частини. Для цього зважуємо тісто, вийшло приблизно 440 гр.
Ділимо тісто на 8 шматочків, вага кожного приблизно 50 гр. Кожен шматочок округлюємо і накриваємо харчовою плівкою або рушником, щоб тісто не завітрювалося. Залишаємо на 10 хвилин для того щоб вони стали м’якшими.
Потім дістаємо один і розкатуємо його в овальну форму товщиною приблизно 3 мм. На край кладемо повидло, трошки при необхідності можна підрівняти і починаємо закривати гарненько закріплюючи краї. Далі вільний край ми надріжемо, зробимо приблизно 7 надрізів. При необхідності тісто, руки і стіл можна припудрити борошном щоб було зручніше працювати.
Потім закручуємо рогалик в сторони і вгору. Краї загинаємо.
Розкладаємо рогалики на деко застелений папером для випічки при цьому не забуваємо залишити між ними відстань.
Всього з цієї кількості продуктів маємо отримати 8 рогаликів.
Накриємо їх плівкою і залишимо на расстойку приблизно на 30 хвилин. За 5 хвилин до випічки, рогалики змащуємо яйцем.
Розігріваємо духовку до 170 -180 градусів і будемо випікати до готовності.
Печуться вони дуже швидко приблизно 15 хвилин. Потім дістаємо і залишаємо їх на деку для того щоб вони повністю охололи.
Яйця збиваємо з сіллю та молоком, додаємо борошно. Добре вимішуємо. Вливаємо воду, розмішуємо та залишаємо тісто на пів години.
Ще раз добре вимішуємо тісто. Добре розігріваємо сковороду, змащуємо її салом, та ополоником виливаємо тісто на сковороду. Злегка обсмажуємо з двох сторін.
Тісто налисникове пивне: рецепт приготування
борошно - 250 г.
яйця – 2 штуки.
молоко – 1 склянка.
пиво світле – 1 склянка.
сіль – дрібка.
сало – 30 г.
Процес приготування аналогічний до приготування тіста налисникового простого.
Тісто налисникове бісквітне: рецепт приготування
борошно – 160 г.
яйця – 4 штуки.
молоко – 1 склянка.
вода – 4 ст.л.
сіль – дрібка.
сало – 30 г.
Жовтки збиваємо з молоком та сіллю, додаємо борошно і добре вимішуємо, вливаємо воду, ще раз перемішуємо.
Білки збиваємо в піну і легко розмішуємо з тістом. Змащуємо добре розігріту сковороду салом і смажимо млинці.
Тісто налисникове сметанкове: рецепт приготування
борошно – 120 г.
яйця – 5 штук.
цукор – 50 г.
сметана (не кисла) – 250 г.
сіль – дрібка.
сало.
Жовтки збиваємо з цукром та сіллю, додаємо сметану. Білки збиваємо в густу піну і додати до жовтків в кілька етапів чергуючи з мукою. Легко вимішати.
Сметанкове тісто смажимо на сковороді тільки з однієї сторони. Вживаємо з джемом, варенням, медом, або просто посипаємо цукровою пудрою з ваніліном.
Тісто налисникове крохмальне: рецепт приготування
борошно – 3 ст.л.
крохмаль – 2 ст.л.
яйця – 5 штук.
молоко – 500 мл.
цукор – 2 ст.л.
сіль – дрібка.
сало.
Добре збиваємо яйця з цукром та сіллю, додаємо третину молока. Всипаємо борошно та крохмаль, добре перемішуємо. Додаємо решту молока, знову перемішуємо.
Змащуємо добре розігріту сковороду салом. Обсмажуємо на середньому вогні з обох сторін.
1 СКЛЯНКА МАННОЇ КРУПИ; 1 СТАКАН КЕФІРУ; 1 ЯЙЦЕ. ДЛЯ НАЙШВИДШИХ І НАЙСМАЧНІШИХ КЕКСІВ
Складові:
1 склянка манної крупи
1 стакан кефіру
1 яйце
0,5 ч.л соди
1 склянка цукру
1 склянка борошна
Приготування:
Склянку манної крупи залити склянкою кефіру, дати настоятися хвилин 40.
Потім додати 1 яйце, розмішати.
Додати половину чайної ложки соди (загасити оцтом), тепер відправити туди 1 склянку цукру і 1 склянку борошна.
Цю суміш гарненько вимішати (блендером), нагріваємо духовку до 200 градусів, тим часом наповнюємо формочки на 2/3 і відправляємо в духовку на 40-50 хвилин.
Картопляне тісто на пиріжки. Виходять смачні, пухкі та довго не черствіють
Картопляне тісто на пиріжки. Виходять смачні, пухкі та довго не черствіють
Найбільше мені подобаються пиріжки на картопляному тісті. Виходять смачні і довго не черствіють!
Картопляне тісто
4 великi картоплини
1 л води (картоплю зварити та потовкти разом з відваром, вiдціджувати не потрібно)
50 г дріжджів живих або 12 г сухих
2 ст. ложки олії
1 ст. ложка цукру
борошно (скільки забере тісто)
До теплого пюре додати дріжджі і решту продуктів, замісити тісто та залишити підійти 20 хв. Виробити пиріжки та залишити ще на 20 -25 хв. Тісто несолодке.
Якщо плануєте пекти солодкі пиріжки, можете додати більше цукру.
НОВЫЙ СПОСОБ ВЯЗАНИЯ СВЕРХУ СПИЦАМИ!!!! НЕ РЕГЛАН!!!НОВЫЙ СПОСОБ ВЯЗАНИЯ СВЕРХУ СПИЦАМИ!!!! НЕ РЕГЛАН!!!
l
Вязание сверху без швов спицами. Не реглан.
О методе Coco (Cocoknits).
В отличие от свитеров, связанных по частям снизу вверх (перед, спинка, рукава) и затем сшитых, метод Cocoknits предлагает вязать спицами свитер без швов сверху вниз, сочетая вязание по кругу и вязание прямыми и обратными рядами на круговых спицах.
Пуловеры и свитера почти полностью выполняются по кругу, а кардиганы выполняются одной деталью прямыми и обратными рядами.
Автор мастер-класса Julie Weisenberger предпочитает бесшовное вязание, потому что это быстрее. После того как вы закончили вязание, нужно выполнить только несколько стежков подмышками, заправить хвостики нитей, заблокировать связанное изделие по размерам и носить!
С помощью метода Cocoknits, свитер начинается с набора петель для горловины спинки, затем специальным методом поднимаются петли для плеч и потом для оката рукава. Метод вязания спицами сверху вниз удобен еще и тем, что в любой момент можно примерить изделие и вовремя внести корректировки.
От того как собран свитер, который связан отдельными деталями, зависит внешний вид и как Вы чувствуете себя в нем. В таких свитерах при сборке редко учитывается естественный наклон плеча.
Метод Cocoknits создает красивый окат рукава, слегка поворачивая плечо от основания шеи и по спинке к рукаву. Когда верх спинки и полочки связаны прямыми, то это потом требует значительной подгонки.
В готовых свитерах часто встречается наклонное плечо и можно найти несколько ссылок на такое плечо в шитье, иногда такой прием называется как французский или английский крой, но автор утверждает, что такое плечо редко встречается в самовязанных свитерах.
Втачной рукав данного метода разработан с проймой, которая повторяет форму тела и отлично облегает плечо.
Всем понравится этот визуальный “шов”, который также обеспечивает структуру изделия.
Вертикальная линия рукава удлиняет и стройнит фигуру.
Есть книга COCOKNITS SWEATER WORKSHOP
Без перевода.
Мы же предлагаем заглянуть на ютуб канал, где вы можете познакомиться с этим методом. Наверняка кто-то так вяжет, но не знал, что этот метод так называется.
- 400 гр. творога
- 100 гр. сахара (можете взять больше, если любите послаще)
- почти 1 стакан муки
- 1 яйцо
- 1/2 апельсина
- ванильный сахар или ванилин
- 2 столовые ложки сметаны
- масло растительное для жарки
Сочный, насыщенный, пикантный – так можно описать этот салат. Всё на своём месте, ничего бы не стала добавлять. Несмотря на то, что в составе этого «красно-белого» салата небольшое количество продуктов и они довольно-таки привычные, вкус у него получается новым и весьма своеобразным! Крабовые палочки очень хорошо сочетаются с помидорами, а чеснок придаёт такой изумительный вкус и аромат, без которого этот салат был бы не таким ярким! А ещё он очень сочный и быстрый в приготовлении!
Торт сметанник🍏 "Яблочный"- абсолютно восхитительный десерт🍰 из дешевых ингредиентов
Простой домашний торт сметанник , да с непростым сметанным кремом, а с ароматным яблочным кремом. Всегда хочется сделать торт менее жирным, а печеные яблоки в креме не только снижают его жирность, но и придают торту приятную кислинку. Очень рекомендую.
Нервы, нервы… Кому-то излишне резко ответили, беспричинно накричали на ребенка, зря повысили голос на любимого человека…
Порой всего этого можно избежать, заварив чашку теплого ароматного чая на травах. Он успокоит наши многострадальные нервы и сделает их крепкими, восстановит силы, избавит от чувства тревоги.
Стресс и тревога в большей или меньшей степени являются проблемой для каждого второго человека. Но регулярное употребление антидепрессантов и седативных средств определенно не решение. С другой стороны, на стресс и тревогу влияют некоторые природные средства.
Вы сейчас побежите за творогом - фантастический десерт к чаю за 15 минут
Этот рецепт, можно сказать, все смешал и в духовку. Ничего сложного, но при этом очень вкусно. Теперь чаще покупаю творог и готовлю такие творожные булочки, в моей семье они очень нравятся. Обязательно порадуйте своих родных вкусной выпечкой. Рецепт очень простой. Удачного вам приготовления и приятного аппетита. Не потеряйте рецепт – подпишитесь на канал. Будет еще много всего интересного.