Художник Аполлинарий Васнецов. Осень. Вид из окна столовой. Рябово, 1919 г. История создания. ...
Рамочка - Вся жизнь – игра и люди в ней актеры... - (0)Рамочка - Вся жизнь – игра и люди в ней актеры... *** Ваш текст *** *** Ваш текст...
Понравилась картина. - (0)Понравилась картина. Текст...Текст...Текст... Текст...Текст...Текст...
Рамочка приглашение. - (0)Рамочка приглашение. Текст...Текст...Текст... Текст...Текст...Текст... Текст...Текст...
Просто весна... - (0)Просто весна... Текст...Текст...Текст... Текст...Текст...Текст... Текст...Текст...Те...
***Користь журавлини для здоров’я. *** |
Що відбувається з вашим організмом, коли ви їсте журавлину
Можливо, журавлина не є вашою улюбленою ягодою, але існує вагома причина часто додавати цю терпку ягідку до свого раціону.
Журавлина багата цінними поживними речовинами, як-от антиоксиданти, вітамін С і клітковина, які мають багато позитивних переваг для здоров’я. Коли ви їсте журавлину, ви отримуєте потужні рослинні сполуки, які мають позитивний вплив на організм, зокрема зменшують ризик певних захворювань.
Користь журавлини для здоров’я.
Найцінніші поживні речовини, що містяться в журавлині, - це антиоксиданти та рослинні сполуки, багато з яких зосереджені в шкірці ягідки.
Це означає, що журавлина має найбільший вплив на ваше здоров’я, якщо її з’їсти цілою, ніж якщо її переробити на сік.
Однак якщо вживаєте ягоду без шкірки, втрачаєте цінну клітковину.
Коли ви їсте журавлину, антиоксиданти, які вона містить, забезпечують низку переваг.
Як і всі антиоксиданти, ці сполуки стабілізують шкідливі вільні радикали в організмі, не даючи їм завдати шкоди.
Також вважається, що проантоціанідини журавлини А-типу запобігають інфекціям сечовивідних шляхів, одним із найпоширеніших бактеріальних інфекцій у жінок.
Журавлина є одним із найбагатших джерел цієї сполуки і, ймовірно, є причиною того, що журавлинний сік і добавки використовуються як засіб для запобігання та лікування ІСШ.
Вважається, що ця сама сполука також допомагає знизити ризик прикріплення бактерій H. pylori до слизової оболонки шлунка, що, у свою чергу, може знизити ризик раку шлунка.
Задокументовано, що ці проантоціанідини та інші антиоксиданти також приносять користь здоров’ю серця. В одному дослідженні було виявлено, що екстракт журавлини покращує профілі холестерину в крові у людей з діабетом 2 типу, тоді як інше дослідження спостерігало покращення показників здоров’я серця у тих, хто щодня вживав низькокалорійний журавлинний сік.
єЗдоровʼя - ваш партнер у здоровому способі життя!
Рубрики: | РАЗНЫЕ СОВЕТЫ./УХОД ЗА СОБОЙ. РАЗНЫЕ СОВЕТЫ./ИНТЕРЕСНЫЕ ССЫЛКИ. ДИАБЕТ/ЕДА. КУЛИНАРНЫЕ БРОДИЛОЧКИ |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |