|
600 (, , )
1
100
1 ,
(, , , , )
1/2 .
:
. , . 5—8 , . , . , , . . . , . , , . , , , .
200 ,
150 ,
,
( ),
.
, , , . .
,
300-400 ,
200 .
: .
, . , , . .
: , , .
1 ();
6 ;
1 ;
1 ;
0,5 ;
2 . . 4 . . ;
1 . . ;
6 . . ;
1 ;
;
;
, ,
, , (), , , , 1-2 , . , , . , , , , , ( ) . , , , , .
- 3 .,
() - 3 .,
() - 150 ,
- 0,5-1 .
:
- 3-5 ..,
- 1 ..,
3%- - 1 ..,
() - 0,5 ..
- 0,5 .., - .
; . , , .
: .... , .
200
2
1
100 ,
1
4
2 ,
,
, , , , . . , . .
: | KULINARIJA/ |