-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в ulyashovanadezhda

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 04.11.2010
Записей: 3693
Комментариев: 458
Написано: 4300


Пляцок з халвою

Среда, 20 Января 2021 г. 11:06 + в цитатник
Цитата сообщения Лилёша Пляцок з халвою

(500x375, 99Kb)

Пляцок з халвою. Такої смакоти ви ще не їли!
У коржах немає ні грама барвників, але пляцок виходить зеленим-зеленим. Такого кольору коржам надає халва. Але перемазувати його одразу не можна, лише через кілька годин. Тільки так можна отримати такий чудовий колір. Торт виходить високий, смачний і гарний.


коржі з халвою:
8 яєць
6 ст. ложок цукру
500 гр. ванільної халви
100 гр. сухих сухарів
1 скл. борошна
2 ч. ложки соди

Білки відділити від жовтків. Збити білки з цукром, потім додавати по одному жовтки, ще раз добре збити. Халву розтерти із сухарями і додати до маси. Усе перемішати. Додати борошно і соду, яку потрібно погасити оцтом. Сформувати два коржі. Випікати 15 хвилин у формі діаметром 38х26. Коржі мають вийти дуже високими та пухкими.

бісквіт:
4 яйця
4 ст. ложки цукру
1 ванільний цукор
4 ст. ложки борошна
1/2 ч. ложка порошку до печива

Білки з цукром та ванільним цукром збити в піну, додати жовтки і знову збити. Тоді додати борошно та порошок до печива. Легенько перемішати. Викласти у форму. Випікати 15 хвилин при t 180* С.
Спечені коржі залишити на ніч і лише вранці перемазати. Вони мають настоятися хоч 5 год, тоді вийде зелений колір.

начинка:
125 гр. молока
125 гр. цукру
1 скл. мелених горіхів
400 гр. масла

Молоко закип’ятити з цукром і запарити з меленими горіхами. Залишити, щоб вистигло. Масло збити, з’єднати з горіховою масою і перемазати коржі. Верх пляцка залити шоколадом і притерти горіхами.
Рецепт і фото Світлани Сороки.
0338524001517486158 (400x120, 105Kb)

слова и фото автора

источник
Рубрики:  Кулинария/Выпечка
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку