Картопляні котлети |
Як приготувати прості картопляні котлети?
1. Очистити і відварити картоплю до готовності, опустивши в киплячу підсолену воду. Потім злити воду, обсушити картоплю, поставивши на 5 хв на теплу плиту, дати їй трохи охолонути.
2. За цей час швидко обсмажити нарізану дрібними кубиками цибулю на олії до рум’янцю, покласти її до картоплі разом з сирими яйцями, перемішати, сформувати котлети.
3. Запанірувати картопляні котлети у борошні. Обсмажують їх до готовності на сковороді з розігрітим маслом з двох боків до золотистої скоринки.
4. Ви можете додати у такі котлети при формуванні будь-яку начинку: зелень, сир, м’ясо і т.д.
Для тих, хто не їсть м’ясо зовсім або дотримується посту — рецепт пісних котлет з картоплі.
Як приготувати картопляні пісні котлети?
1. Очистити картоплю, нарізати на кілька частин, кинути в киплячу підсолену воду, відварити до готовності, злити воду, потовкти картоплю в пюре.
2. Цибулю порізати дрібним кубиком, обсмажити на олії.
3. Обсушену зелень кропу дрібно порубати, пропустити через прес часник, покласти їх разом з цибулею в пюре, підсолити, пюре перемішати до однорідності, всипати сухарі, перемішати.
4. Сформувати з маси котлети, спочатку роблячи кульки і потім їх приплющивая. Розігріти в сковороді олію, викладати котлети і обсмажувати їх до зарум’янювання з двох сторін.
Формуючи картопляні котлети, постійно змочуйте руки в холодній воді — тоді картопляна маса не буде прилипати до них.
Серия сообщений "Овощи и фрукты":
Часть 1 - Котлеты из кабачков и фасоли
Часть 2 - Яичные котлеты
...
Часть 14 - СЫТНЫЙ ПИРОГ С БРЫНЗОЙ В МУЛЬТИВАРКЕ!
Часть 15 - Куриное суфле с овощами в мультиварке
Часть 16 - Картопляні котлети
Часть 17 - Картофельные палочки с сыром
Часть 18 - ОЧЕНЬ ВКУСНЫЙ И КРАСИВЫЙ ОВОЩНОЙ ПИРОГ
Часть 19 - Овощные котлеты с томатным чатни
Часть 20 - Фриттата — оригинальный итальянский омлет. Восхитительно вкусный завтрак
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |