-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в tori832

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 01.12.2007
Записей: 1330
Комментариев: 19
Написано: 1535


Картопляні котлети

Суббота, 23 Мая 2015 г. 20:37 + в цитатник

 

рецепт котлет з картоплі

Інгредієнти для картопляних котлет

  • 1 кг картоплі,
  • 2 яйця
  • 1 цибулина,
  • 4 ст.л. олії,
  • 2 ст.л. борошна,
  • сіль.

Рецепт котлет з картоплі

Як приготувати прості картопляні котлети?

1. Очистити і відварити картоплю до готовності, опустивши в киплячу підсолену воду. Потім злити воду, обсушити картоплю, поставивши на 5 хв на теплу плиту, дати їй трохи охолонути.

2. За цей час швидко обсмажити нарізану дрібними кубиками цибулю на олії до рум’янцю, покласти її до картоплі разом з сирими яйцями, перемішати, сформувати котлети.

3. Запанірувати картопляні котлети у борошні. Обсмажують їх до готовності на сковороді з розігрітим маслом з двох боків до золотистої скоринки.

4. Ви можете додати у такі котлети при формуванні будь-яку начинку: зелень, сир, м’ясо і т.д.

Інгредієнти для пісних картопляних котлет

рецепт пісних котлет з картоплі

Для тих, хто не їсть м’ясо зовсім або дотримується посту — рецепт пісних котлет з картоплі.

  • 5 картоплин,
  • 2-4 зубчики часнику,
  • 1 цибулина,
  • 2-3 ст.л. панірувальних сухарів,
  • кріп,
  • рослинна олія,
  • борошно для панірування,
  • сіль.

Рецепт пісних картопляних котлет

Як приготувати картопляні пісні котлети?

1. Очистити картоплю, нарізати на кілька частин, кинути в киплячу підсолену воду, відварити до готовності, злити воду, потовкти картоплю в пюре.

2. Цибулю порізати дрібним кубиком, обсмажити на олії.

3. Обсушену зелень кропу дрібно порубати, пропустити через прес часник, покласти їх разом з цибулею в пюре, підсолити, пюре перемішати до однорідності, всипати сухарі, перемішати.

4. Сформувати з маси котлети, спочатку роблячи кульки і потім їх приплющивая. Розігріти в сковороді олію, викладати котлети і обсмажувати їх до зарум’янювання з двох сторін.

Формуючи картопляні котлети, постійно змочуйте руки в холодній воді — тоді картопляна маса не буде прилипати до них.

Серия сообщений "Овощи и фрукты":
Часть 1 - Котлеты из кабачков и фасоли
Часть 2 - Яичные котлеты
...
Часть 14 - СЫТНЫЙ ПИРОГ С БРЫНЗОЙ В МУЛЬТИВАРКЕ!
Часть 15 - Куриное суфле с овощами в мультиварке
Часть 16 - Картопляні котлети
Часть 17 - Картофельные палочки с сыром
Часть 18 - ОЧЕНЬ ВКУСНЫЙ И КРАСИВЫЙ ОВОЩНОЙ ПИРОГ
Часть 19 - Овощные котлеты с томатным чатни
Часть 20 - Фриттата — оригинальный итальянский омлет. Восхитительно вкусный завтрак


 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку