-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в tori832

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 01.12.2007
Записей: 1330
Комментариев: 19
Написано: 1535


Дріжджове тісто від Ганни Григорівни

Вторник, 05 Февраля 2013 г. 12:51 + в цитатник

Тепла сироватка або молоко (або навпіл) -1 л

пачка натуральних дріжджів (львівські або кіровоградські) -100г

цукор – 300 г

сіль

розмішати цукор, сіль і дріжджі

додати тепле молоко і розмішати

Просіяти борошно, додати його, щоб запара була рідка і не було грудочок – на 1 годину в тепле місце

 

9-10 яєць, 0,5-0,6 кг цукру, ванілін – розмішати

300 г сметани вмішати до яєць і цукру

додати 100 г рослинної олії

вилити все це в запару додати 3-3,5 до 4-х кг борошна і вимішати тісто, щоб була однорідна маса і щоб руки відставали.

0,5 пачки масла і пачка маргарину – розтопити і вилити в тісто, розмішати до однорідної маси – тісто повинно ще підійти.

Можна робити пиріжки або відкритий пиріг

Серия сообщений "принципы":
Часть 1 - Таблица полезных продуктов
Часть 2 - 25 правил приема пищи
...
Часть 8 - Зародок пшениці
Часть 9 - Кухонные хитрости для теста.
Часть 10 - Дріжджове тісто від Ганни Григорівни
Часть 11 - хитрости теста
Часть 12 - Как вырастить на подоконнике ароматную зелень
...
Часть 23 - Волшебная кулинария.
Часть 24 - 7 рецептів куті на Святвечір
Часть 25 - Овощные котлетки на пару в мультиварке

Рубрики:  питание/Выпечка

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку