Дріжджове тісто від Ганни Григорівни |
Тепла сироватка або молоко (або навпіл) -1 л
пачка натуральних дріжджів (львівські або кіровоградські) -100г
цукор – 300 г
сіль
розмішати цукор, сіль і дріжджі
додати тепле молоко і розмішати
Просіяти борошно, додати його, щоб запара була рідка і не було грудочок – на 1 годину в тепле місце
9-10 яєць, 0,5-0,6 кг цукру, ванілін – розмішати
300 г сметани вмішати до яєць і цукру
додати 100 г рослинної олії
вилити все це в запару додати 3-3,5 до 4-х кг борошна і вимішати тісто, щоб була однорідна маса і щоб руки відставали.
0,5 пачки масла і пачка маргарину – розтопити і вилити в тісто, розмішати до однорідної маси – тісто повинно ще підійти.
Можна робити пиріжки або відкритий пиріг
Серия сообщений "принципы":
Часть 1 - Таблица полезных продуктов
Часть 2 - 25 правил приема пищи
...
Часть 8 - Зародок пшениці
Часть 9 - Кухонные хитрости для теста.
Часть 10 - Дріжджове тісто від Ганни Григорівни
Часть 11 - хитрости теста
Часть 12 - Как вырастить на подоконнике ароматную зелень
...
Часть 23 - Волшебная кулинария.
Часть 24 - 7 рецептів куті на Святвечір
Часть 25 - Овощные котлетки на пару в мультиварке
Рубрики: | питание/Выпечка |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |