-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Tetiana_2409

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 17.01.2012
Записей: 49151
Комментариев: 770
Написано: 50588


Без заголовка

Среда, 07 Марта 2012 г. 00:52 + в цитатник
Цитата сообщения Арина_Ярига Пляцок Чешский

 Пляцок "Чеський"



http://dreamfood.com.ua/forum/topic_706/42
Тісто:
1 п. масла чи маргарину (250 г)
220 г борошна
4 ст.л. сметани
2 ч.л. розпушувача

Масло посікти з борошно і розпушувачем, додати сметани і вимісити до однорідності. Тісто м'яке, мов масло. Розділити на 2 частини і поставити в холод на 2 год.

Начинка:
1 скл. маку 
1 кг яблук
200 г цукру
2 ст.л. какао
2 білки
2-3 ст.л. манки

Мак змолоти в кавомолці, яблука очистити і потерти на буряковій терці, білки збити в міцну піну, додавши цукор. Змішати мак, какао і манку, додати до яблук, перемішати з білками до однорідності. 

Одну частину тіста розкатати, викласти в форму, вистелену папером і змащену жиром. На неї викласти начинку і накрити другою частиною тіста. Пекти при t180С 50-60 хв.

Смачного!

Рубрики:  Кулінарія/--- Торти

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку