Пятница, 03 Апреля 2015 г. 20:12
+ в цитатник
silkės file: 80 gramų
obuoliai: 1 (didelis)
kiaušiniai: 2 (virti)
svogūnai: 1 (mažas)
druska
pipirai
1. Pirmiausia obuolį perpjaukime į dvi dalis ir išvalykime. Išskobkime minkštimą, palikdami maždaug 0.5 centimetro sluoksnį.
2. Tada silkės file, obuolio minkštimą, kiaušinius bei svogūną ganėtinai smulkiai sukapokime.
3. Tuomet įdėkime majonezo bei viską labai gerai išmaišykime. Gardinkime druska bei pipirais pagal skonį. Šia mase įdarykie abi obuolio puseles.
4. Papuoškime žalumynais ir galime valgyti. Silkės mėgėjams patiks!
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-