Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F. Iškirpkite 9 x 5 colių keptuvę su šiek tiek persidengiančiais šonine gabaliukais.
2
Vidutinio dydžio dubenyje, sumaišykite jautieną, svogūnus, papriką, česnaką, Worcestershire pomidorą, kiaušinius, avižas, druską ir pipirus.
3
Padauginkite 2 šaukštus glazūros ant keptuvės keptuvės.
4
Tada į keptuvę paspauskite mėsmalės mišinį.
5
Sulenkite bet kokį pergandantį bekoną per keptuvės viršuje. Apverskite keptuvę ant kepimo skardos, padengtos folijos ar pergamento popieriumi. Kruopščiai apvyniokite mėsmalės galus su šonkauliumi, taip pat įkiškite juostas į kitus bekono gabalėlius, kad būtų sandari.
6
Kepkite mėsmalę 50 minučių 350 ° F temperatūroje. Pašalinkite mėsos kepą, teptuką su kečupo glaistu ir grįžkite į orkaitę dar 15-20 minučių. Baigta mėsa su mėsa turi turėti traškius šonkaulių kraštus ir pasiekti mėsos lanko viduryje esančią 165 ° F temperatūrą.
7
Prieš supjaustydami ir pjaustykite maistą 10 minučių.