-Рубрики

 -Метки

"point-to-point" aзиатские схемки bышивка cxeмa cynep cпицы cупер eng inom japan midi mk mon motub moтивы phildar robert wells super ton topm tunika tуника Коврик абажур азиатские схемки азиатские схемы альбомы по вязанию tayrin ананасики бактус берет бесплатно. бисер блог блоги блузка болерo болеро выкройка вышивка вязание спицами денежная дневник ирландское кружево италия кайма кепка комментарии котлетa по-киевски крючок магия маленькая диана № 5 _ 2010 манишка митенки мотив мотивы мотивы схемы набор петель набор/закрытие петель итальянским способом накидка новости палантин палантины память печенье платьe платье платья крючок плед пончо пряники распутство реглан розочки сарафан сарафан крючком связать спицами сумка сумки схема схемка схемки торт туника турецкая кухня хачапури хвастушки. цветoк цукаты шаль шапка шапочка шарф шарфики шишечка. шраг шторы юбка юбочка японская роспись - трафареты

 -Я - фотограф

черное платье с двумя оборками

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Tayrin

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 25.08.2009
Записей: 5780
Комментариев: 3349
Написано: 14700


Без заголовка

Вторник, 22 Августа 2017 г. 19:16 + в цитатник
Цитата сообщения amaija MALTOS MESOS KEPSNYS

MALTOS MESOS KEPSNYS 

https://www.tablespoon.com/recipes/bacon-wrapped-m...amp;crlt.pid=camp.ihpvqgoiv1nk

Bekonas suvynioti mėsos lakštas

Žingsniai


  • 1
    Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F. Iškirpkite 9 x 5 colių keptuvę su šiek tiek persidengiančiais šonine gabaliukais.
  • 2
    Vidutinio dydžio dubenyje, sumaišykite jautieną, svogūnus, papriką, česnaką, Worcestershire pomidorą, kiaušinius, avižas, druską ir pipirus.
  • 3
    Padauginkite 2 šaukštus glazūros ant keptuvės keptuvės.
  • 4
    Tada į keptuvę paspauskite mėsmalės mišinį.
  • 5
    Sulenkite bet kokį pergandantį bekoną per keptuvės viršuje. Apverskite keptuvę ant kepimo skardos, padengtos folijos ar pergamento popieriumi. Kruopščiai apvyniokite mėsmalės galus su šonkauliumi, taip pat įkiškite juostas į kitus bekono gabalėlius, kad būtų sandari.
  • 6
    Kepkite mėsmalę 50 minučių 350 ° F temperatūroje. Pašalinkite mėsos kepą, teptuką su kečupo glaistu ir grįžkite į orkaitę dar 15-20 minučių. Baigta mėsa su mėsa turi turėti traškius šonkaulių kraštus ir pasiekti mėsos lanko viduryje esančią 165 ° F temperatūrą.
  • 7
    Prieš supjaustydami ir pjaustykite maistą 10 minučių.
 
 Ingridientai
2
Lbs liesos jautienos
1
Puodelis svogūnas, supjaustytas
1/2
Taurės žalios paprikos, supjaustytos
2
Gvazdikėlių česnakai, malta
1
Šaukštas Worcestershire padažas
2
Dideli kiaušiniai
1/2
Puodeliu supjaustytos avižos
1
Arbatinis šaukštelis koserinė druska
1
Šaukštelis juodieji pipirai
 
10-12 juostelių bekonas

Kečupo glazūra:

1/3
Puodelis kečupas
2
Šaukštai rudojo cukraus
1
Arbatinė šaukštelis paprika

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 
1
Arbatinė šaukštelis paprika
 

Ingridientai

 

2
Lbs liesos jautienos
1
Puodelis svogūnas, supjaustytas
1/2
Taurės žalios paprikos, supjaustytos
2
Gvazdikėlių česnakai, malta
1
Šaukštas Worcestershire padažas
2
Dideli kiaušiniai
1/2
Puodeliu supjaustytos avižos
1
Arbatinis šaukštelis koserinė druska
1
Šaukštelis juodieji pipirai
 
10-12 juostelių bekonas

Kečupo glazūra:

1/3
Рубрики:  кулинария

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку