|
, , - . : , .
. % mg%
75 - 88 | C | 10 - 25 | |
12 - 22 | 0,03 - 0,07 | ||
5,8 - 11,7 | B1 | 0,02 - 0,06 | |
2,6 - 6,1 | B2 | 0,01 - 0,05 | |
1,0 - 5,3 | B3 | 0,05 - 0,07 | |
1,3 - 3,2 | B6 | 0,06 - 0,10 | |
0,3 - 0,4 | B9 | 0,9 -1,9 µg% | |
0,1 - 0,2 | H | 0,15 - 0,35 | |
. | 0,3 - 1,6 | E | 0,4 - 0,7 |
1,0 - 1,8 | p | 70 - 250 | |
0,4 - 0,9 | pp | 0.1-0.5 | |
0,4 - 0,8 |
. mg% | mg. |
120-160 | 245 | ||
6-8 | 150 | ||
10-12 | 110 | ||
4-8 | 110 | ||
0,5-0,6 | 63 | ||
10-12 | 47 | ||
2-6 | 40 | ||
1-5 | 17 | ||
8 | |||
6 | |||
, | 4 | ||
4 | |||
2,7 | |||
:
: " , ."
, .
, . , , , . , , , .
, , - . , . , .
, . , . , . P , .
, , .
, , , , , , - , . 200 -250 .
: " , ."
.
. , - .
1) 1 .
15 - 20 . , , . .
2) 1 1 . . 20 .
3) 1 1 . . , 3 . . 2-3 . . . 20 . .
Pyrus domestica, P. communis
% mg%
80 - 87 | C | 3 -10 | |
8 - 14 | 0,02 - 0,08 | ||
8,8 - 10,1 | B1 | 0,02 - 0,05 | |
2,1 - 3,7 | B2 | 0,04 - 0,09 | |
0,2 - 2,5 | B3 | 0,04 - 0,06 | |
0,4 - 0,9 | PP | 0,06 - 0,10 | |
0,3 - 0,5 | B6 | 0,02 - 0,03 | |
0,4 - 0,5 | B9 | 1,5 - 2,1 µg% | |
0,1 - 0,6 | E | 0,3 - 0,5 | |
0,2 - 0,9 | H | 0,07 - 0,10 µg% | |
0,01 - 0,08 | P | 200 - 580 | |
0,5 - 1,4 | |||
0,2 - 0,4 | |||
0,06 - 0,04 | |||
mg% µg%
130 - 155 | 6000 | ||
14 - 25 | 200 | ||
11 -24 | 190 | ||
10 - 18 | 130 | ||
1,6 - 2,5 | 120 | ||
14 - 20 | 65 | ||
4 - 6 | 44 | ||
0,9 - 1,1 | 17 | ||
10 | |||
10 | |||
5 | |||
5 | |||
2,6 |
100 g 186 kJ (45 kcal).
:
. (. 130 - 200) . 1590 . : " , , . ... - , ".
- , . , , . , , , .
, , , , , . , .
, , , , , . .
, , .
, , .. .
:
1) .
1 1 . 20-30 .
2) .
1/2 1 . 15 , .
3) .
2 1 1 . 20 .
: | / |