Сирне печиво |
Сир натерти на дрібній тертці.
Масло ретельно розтерти з борошном. Додати сіль.
Додати жовток.
Додати до тіста сир, перемішати. Тісто загорнути в харчову плівку і поставити у холодильник на 30 хв.
Розкачати тісто не дуже тонко, розрізати на сегменти і за бажанням "вичавити" в них дірочки. Хоча, можна просто нарізати тісто на квадратики.
Випікати при 180С біля 10 хв.
За бажанням, печиво можна робити з різними добавками, - я іноді роблю з розмарином, це дуже смачно!
Рубрики: | Кулинария/Выпечка, сладости и т.д. |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |