-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в TANE--CHKA

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 21.12.2014
Записей: 5
Комментариев: 0
Написано: 4





Без заголовка

Четверг, 17 Ноября 2016 г. 19:14 + в цитатник
Это цитата сообщения EFACHKA [Прочитать целиком + В свой цитатник или сообщество!]

Жакет спицами в технике "азиатский колосок"

zaket-1 (604x406, 293Kb)

Стильно, модно, уютно, тепло

Вязаный спицами жакет "Шиншила" в технике "азиатский колосок". Описание, мастер-класс. Также читайте Все секреты вязания! (65 полезных советов)

Читать далее...

Без заголовка

Вторник, 19 Января 2016 г. 23:45 + в цитатник
Это цитата сообщения Ирина_Зелёная [Прочитать целиком + В свой цитатник или сообщество!]

Лепешка с творожного теста с сыром

Этот рецепт настоящий праздник для любителей сыра, к тому же готовится очень быстро и легко. При этом вкусно неимоверно. Сразу предупреждаю,одной порции будет маловато,она уплетается в один миг,особенно тепленькой.

Читать далее...

Цитата сообщения ИНТЕРЕСНЫЙ_БЛОГ_ЛесякаРу

Без заголовка

Цитата

Понедельник, 02 Февраля 2015 г. 22:53 + в цитатник
Просмотреть видео
1187 просмотров
Как из ложек сделать розу своими руками

Как своими руками сделать розочку из пластиковых ложек.
 
Этот замечательный и несложный мастер-класс для тех, кто любит неординарные вещицы. Создать такое украшение может каждый, а уж как его применять - дело вкуса: заколка, брошь, кулон, подвеска и это далеко не все варианты.

Комментарии (0)

Без заголовка

Воскресенье, 21 Декабря 2014 г. 00:47 + в цитатник
Доки ще триває піст хочу поділитись смачними рецептами пісних страв : Пісні страви КАРТОПЛЯНІ ПИРІЖКИ З ГРИБАМИ Потрібно відварити 10 картоплин, потовкти їх на пюре (використовуючи воду, в якій картопля варилася), додати 4–5 ст. ложок борошна, посолити й вимішати, щоб вийшло в’язке тісто. Для начинки замочити сушені гриби (приблизно 70 г) у воді на 2–4 години, відтак зварити їх у тій самій воді, відцідити на друшляк. Дрібненько порізати й обсмажити в олії з двома посіченими цибулинами, трохи посолити. Тісто мокрими руками розділити на кульки, сформувати млинці, викласти на них начинку, защипати краї й обсмажити з обох боків в олії. До речі, начинка до цих пиріжків може бути різна: скажімо, смажена квашена капуста з часником або гречана каша з цибулею. ЗАКУСКА З КАПУСТИ Капустину розібрати на листки, занурити в окріп на кілька хвилин, відкинути на друшляк. Поки листки холонуть, приготувати начинку: почистити 5 морквин і натерти на тертці з великими отворами, додати 2–3 подрібнені зубці часнику, посічену зелень, сіль. Усе гарненько вимішати. Цю начинку загорнути у капустяне листя, поскладати в каструлю й залишити на два дні. Страва готова! САЛАТ КАРТОПЛЯНИЙ Для цього салату потрібно взяти 4 варені картоплини, 2 свіжі чи квашені огірки, 1 скл. зеленого горошку, 1,5 цибулини, зелень, 1 варену морквину, салатну заправку (або ж олію), консервовану рибу. Картоплю, моркву й огірки порізати на кубики, цибулю подрібнити. Усе вимішати із заправкою, викласти у салатник, а по краю – рибу. Салат дуже смакує, якщо до нього додати 2–3 ч. ложки журавлини чи брусниці. РИБА ПІД ОВОЧЕВИМ МАРИНАДОМ 800 г філе будь-якої риби порізати, обкачати у борошні й обсмажити в олії. 1 кг моркви натерти на тертці з великими отворами, а 0,5 кг цибулі порізати півкільцями. Усе обсмажити, залити невеликою кількістю води, посолити, додати 0,5 ст. ложки томатного соусу й тушкувати до готовності. У глибоку посудину на дно викласти частину овочевої суміші, відтак – рибу, а зверху прикрити тією частиною суміші, що лишилася. Трохи потушкувати, зняти з вогню й дати настоятися. САЛАТ З ГРИБІВ ТА ЦИБУЛІ 200 г солених чи маринованих грибів порізати соломкою, додати зелену чи ріпчасту цибулю, перемішати й заправити олією. ПОМІДОРИ ФАРШИРОВАНІ У помідорів (беремо їх 1 кг) зрізати верх біля плодоніжки. Вибрати серединку й обсмажити її в олії. Додати 200 г відвареного рису. Цей фарш вимішати, приправити сіллю й перцем. Нафарширувати помідори, відтак викласти їх на змащене олією деко й запікати в духовці 10–15 хв. Подавати до столу гарячими. ЦВІТНА КАПУСТА В СУХАРЯХ Відварити у підсоленій воді капустину (щоб колір капусти не змінився, варити потрібно на великому вогні). Порізати її на шматки, посолити, обкачати в сухарях та обсмажити в олії. КВАСОЛЯ У ТОМАТНОМУ СОУСІ Квасолю відварити, процідити (відвар не виливати). Помідори й цибулю порізати на кружальця й обсмажити в олії, додати квасолю й трохи відвару. Усе потушкувати під кришкою. Заправити лимонним соком і перцем. Посипати подрібненою зеленню. До цієї страви добре подати товчений із сіллю й олією часник. ПИРІЖКИ З КАРТОПЛЕЮПриготувати пісне дріжджове тісто. Для начинки зварити картоплю, пом’яти. Додати подрібнену обсмажену цибулю. Охолодити. З тіста розкачати млинці, на них викласти начинку, защипати краї й обсмажити в олії. Але олія на сковорідці має бути сильно розігріта, інакше пиріжки вберуть її понад міру і втратять смак.

Дневник TANE--CHKA

Воскресенье, 21 Декабря 2014 г. 00:35 + в цитатник
люблю учиться и познавать новое


Поиск сообщений в TANE--CHKA
Страницы: [1] Календарь