Четверг, 16 Октября 2014 г. 18:11
+ в цитатник
Можу поділитись досвідом приготуваня дрібної риби.
Всю дрібну рибу (верхоплавку, піскарів тощо) очищаю (тільки луску і нутрощі) мию і відкладаю в морозильну камеру. Коли набирається багацько, розморожую, мию, складаю в пропарені чисті півлітрові скляні банки, на дно- лавровий листок, 2-3 горошинки пахучого перцю, 2-3 горошинки чорного, доливаю приблизно 50 мл води і 50 мл рафінованої олії ("Чумак"). Треба не забути посолити. Всього рідини має бути не більше половини банки, накриваю простерилізованими металевими кришками і ставлю на 6-8 год в духовку, як правило на ніч. Зранку закатую. Мінімум часу і дуже смачно. Важливий момент - правильно виставити температуру - не багато і не мало, кипіти повинно легенько, інакще буде дуже сухе.
Може комусь пригодиться.
Понравилось: 8 пользователям
-
8
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-