-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Shamanka2

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 2) Умелые_ручки AbhaziaTrip

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 28.10.2010
Записей: 2616
Комментариев: 32
Написано: 2764


Капусняк

Воскресенье, 10 Июля 2011 г. 12:54 + в цитатник
Цитата сообщения александра_некрытова Капусняк

Шматок телячої грудинки порубати на декілька частин, промити.

Капусняк <<Галицький>>

Залити водою, поставити на вогонь та довести кипіння.

Як закипить, воду злити, залити знову води та варити до готовності.

Капусняк <<Галицький>>

Коли м'ясо звариться, всипати почищену картоплю, по корінчику петрушки та салери.

Капусняк <<Галицький>>

Квашену капусту промити.

Капусняк <<Галицький>>

Коли овочі зваряться, всипати капусту та положити декілька шматочків копчених свинних ребер.


Капусняк <<Галицький>>

Варити на малому вогні до готовності капусти.

Тим часом на смальці обсмажити дрібно покришену цибулину, влити пів-склянки сметани.

Помішуючи, довести до кипіння.



Всипати дві ложки праженого борошна та ретельно перемішати.

Капусняк <<Галицький>>

Заправку перелити в готовий капусняк.

Капусняк <<Галицький>>

Всипати кришену зелень петрушки, кропу та цибулі.

Капусняк <<Галицький>>


Перемішати та варити ще декілька хвилин на малому вогні.

Якщо треба, посолити та зняти з вогню.

Капусняк <<Галицький>>

Страва готова.

Капусняк <<Галицький>>

Смачного!
источник
Рубрики:  Кулинария

Аноним   обратиться по имени Четверг, 16 Февраля 2012 г. 00:35 (ссылка)
Ответить С цитатой В цитатник    |    Не показывать комментарий
 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку