-Цитатник

Печень жареная в чесночном маринаде - мягкая, нежная, ароматная - (0)

Печень жареная в чесночном маринаде - мягкая, нежная, ароматная Жареная печень с румяной короч...

Очень вкусные тоненькие пирожки с мясом и картошечкой - очень и очень вкусно, просто не может быть по-другому! - (0)

Очень вкусные тоненькие пирожки с мясом и картошечкой - очень и очень вкусно, просто не может быть п...

Нежнейшие пирожки с хрустящей сахарной корочкой «Яблоки по-королевски» (или печенье, или булочки, назовите, как хотите) - (0)

Нежнейшие пирожки с хрустящей сахарной корочкой «Яблоки по-королевски» (или печенье, или булочки, н...

Нежнейший пирог с баклажановым муссом и грибным сыром - тесто хорошо знакомое, интересная начинка - (0)

Нежнейший пирог с баклажановым муссом и грибным сыром - тесто хорошо знакомое, интересная начинка ...

Очень вкусный салат на зиму из сладкого перца и яблок «В яблочко» - (0)

Очень вкусный салат на зиму из сладкого перца и яблок «В яблочко» Сегодня спешу вас порадовать...

 -Рубрики

 -Приложения

  • Перейти к приложению Я - фотограф Я - фотографПлагин для публикации фотографий в дневнике пользователя. Минимальные системные требования: Internet Explorer 6, Fire Fox 1.5, Opera 9.5, Safari 3.1.1 со включенным JavaScript. Возможно это будет рабо
  • Перейти к приложению Всегда под рукой Всегда под рукойаналогов нет ^_^ Позволяет вставить в профиль панель с произвольным Html-кодом. Можно разместить там банеры, счетчики и прочее
  • Все на карте
  • Перейти к приложению Сегодня в блогах Сегодня в блогах
  • Перейти к приложению Photoshop online Photoshop onlineДля того чтоб отредактировать картинку совсем не обязательно иметь фотошоп на комьпьютере. Это можно сделать с помощью приложения online photoshop =)

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 29.07.2010
Записей: 7199
Комментариев: 1100
Написано: 9945


Рецепт паски

Суббота, 21 Марта 2015 г. 23:20 + в цитатник

 



Рецепт паски

http://jjrecepty.ru/wp-content/themes/jjrecepty/timthumb.php? data-cke-saved-src=http://jjrecepty.ru/imgsfldr/2012/05/Kulich-pashalnyj-795x596.jpg&h=463&w=695&zc=1 src=http://jjrecepty.ru/imgsfldr/2012/05/Kulich-pashalnyj-795x596.jpg&h=463&w=695&zc=1

Інгредієнти

  • Молоко - 0,5 л
  • мука - 1 кг
  • масло вершкове - 150 г
  • маргарин - 100 г
  • дріжджі - 75 гр
  • цукор - 2 ст.
  • яйця - 5 шт.
  • ізюм - 150 г
  • цукор ванільний - 1 ст. лож.
  • цедра одгого апельсина
  • цедра половини лимона

http://jjrecepty.ru/wp-content/themes/jjrecepty/timthumb.php? data-cke-saved-src=http://jjrecepty.ru/imgsfldr/2012/05/Kulich-pashalnyj1.jpg&h=289&w=386&zc=1 src=http://jjrecepty.ru/imgsfldr/2012/05/Kulich-pashalnyj1.jpg&h=289&w=386&zc=1

  

Kulich pashal’nyj2 фото

Приготування:

 

Зробимо опару:
для цього молоко злегка розігрійте ( воно не повинно бути гарячим ) і розчиніть дріжджі.
Додайте один стакан цукру і дві-три ложки муки.
Усе перемішайте до однорідної маси і залишіть в теплому місці, накрийте рушничком.

Kulich pashal’nyj1 фото

Білки відділіть від жовтків.
Жовтки розітріть з цукром і ванільним цукром.
Білки збийте до густої піни ( для того щоб білки краще збивалися яйця повинні бути охолодженими, в білок додайте 2 ст.лож. цукру і щіпку солі ).

Kulich pashal’nyj3 фото

Коли опара збільшиться в два рази додайте до неї м'які масло і маргарин, розтерті жовтки і решту муки. Добре вимішуйте тісто, якщо буде потреба муки можна додати більше або менше ніж зазначено в рецепті.
Тісто має бути м'яким але не повинно прилипати до рук. Знову залишіть тісто підходити в теплому місці, накрийте рушником.
 
Kulich pashal’nyj4 фото

Ізюм промийте і залийте гарячою водою, щоб він став м'якшим на 10-15 хвилин.

Натріть цедру лимона і апельсина, для випічки використовують лише жовту частину цедри, якщо натерти білої випічка буде гірчити.

З ізюму злийте воду і просушіть його серветкою, додайте ізюм і цедру в тісто.

Добре вимішайте щоб ці компоненти рівномірно розподілилися по тісту.

Kulich pashal’nyj5 фото
Збиті білки  повільно введіть в тісто, обережно вимішайте до однорідної маси.
Kulich pashal’nyj6 фото
Знову  залишіть тісто на 30 хвилин щоб підросло.
Kulich pashal’ny7j фото

Форму для випічки протріть маслом, якщо в вас немає спеціальних форм використайте звичайні каструльки без пластикових ручок, я ще зробила зовсім маленьку паску для сина, в баночці з під горошку.

Заповніть форму на половину тістом і дайте йому підрости, практично до краю форми.

Якщо ви не будете використовувати цукрову глазур для прикрашання паски тоді покрийте верх випічки збитим жовтком.

Випікайте при температурі 180 градусів до готовності ( середня паска випікається 35-45 хвилин ).

Щоб перевірити готовність паски проткніть її деревяною шпажкою (сірником, зубочисткою), якщо паличка виходить суха значить паску можна виймати з духовки.

recept_paski фото

http://jjrecepty.ru/ua/paska-recept/

 

Серия сообщений "ПАСХАЛЬНЫЕ КУЛИЧИ,ПАСХИ...":
Часть 1 - ПАСХАЛЬНЫЕ КУЛИЧИ
Часть 2 - КУЛИЧИ
...
Часть 10 - 50 рецептов пасхи
Часть 11 - Куличи - рецепты к пасхе
Часть 12 - Рецепт паски
Часть 13 - Венское тесто для пасхи
Часть 14 - Овсяный кулич



Процитировано 2 раз
Понравилось: 1 пользователю

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку