-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Receptyonlain

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 1) О_Самом_Интересном

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 06.08.2014
Записей:
Комментариев:
Написано: 117


Паштет з курячої печінки покроковий рецепт приготування

Среда, 20 Августа 2014 г. 17:33 + в цитатник

Паштет з курячої печінки покроковий рецепт приготування

Паштет з курячої печінки покроковий рецепт приготування


 

Паштет з курячої печінки покроковий рецепт приготування

 

http://recepty-onlain.com.ua/874-pashtet-z-kuryach...oviy-recept-prigotuvannya.html



З курячої печінки виходить дуже смачний паштет, він ніжний, красиво виглядає на столі. Його можна подавати як на сніданки, так і до святкового столу. 


     Приготувати паштет з курячої печінки зовсім не складно, буде він дуже смачний, з магазинним не порівняти, до того ж Ви точно будете знати, що у Вашому блюді немає нічого небезпечного для здоров'я. 

     Інгредієнти: 

Паштет з курячої печінки покроковий рецепт приготування


Печінка куряча - 1 кг. 
  Сало свиняче - 100 гр. 
  Морква - 1 шт. 
  Цибуля ріпчаста - 1 шт. 
  Масло вершкове - 150 гр. 
Сіль, перець - за смаком. 


     Печінку курячу промити в холодній воді, відварити в невеликій кількості підсоленої води до готовності, відкинути на друшляк, остудити. Сало свиняче порізати дрібними кубиками, вижаріть до шкварок. Шкварки видалити. На свинячому жирі обсмажити цибулю і моркву, порізані соломкою, посолити, остудити. Масло вершкове заздалегідь дістати з холодильника, воно повинно розм'якшитися. 

 

Паштет з курячої печінки покроковий рецепт приготування



     Печінку з обсмаженими овочами перемолоти на м'ясорубці. 
 

Паштет з курячої печінки покроковий рецепт приготування



     Додати вершкове масло, добре вимісити, при необхідності посолити. 
 

Паштет з курячої печінки покроковий рецепт приготування



     Розкласти харчову плівку, викласти на неї паштет, розділивши його на порції. 
 

Паштет з курячої печінки покроковий рецепт приготування



     Щільно загорнути паштет в плівку, формуючи з нього ковбаски. Покласти в холодильник. 

Паштет з курячої печінки покроковий рецепт приготування


     Після того як паштет добре охолодитися, звільнити його від плівки, нарізати тонкими пластинками, укласти на тарілку. Подати до столу.

Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку