Паштет з курячої печінки покроковий рецепт приготування |
http://recepty-onlain.com.ua/874-pashtet-z-kuryach...oviy-recept-prigotuvannya.html
З курячої печінки виходить дуже смачний паштет, він ніжний, красиво виглядає на столі. Його можна подавати як на сніданки, так і до святкового столу.
Приготувати паштет з курячої печінки зовсім не складно, буде він дуже смачний, з магазинним не порівняти, до того ж Ви точно будете знати, що у Вашому блюді немає нічого небезпечного для здоров'я.
Інгредієнти:
Печінка куряча - 1 кг.
Сало свиняче - 100 гр.
Морква - 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Масло вершкове - 150 гр.
Сіль, перець - за смаком.
Печінку курячу промити в холодній воді, відварити в невеликій кількості підсоленої води до готовності, відкинути на друшляк, остудити. Сало свиняче порізати дрібними кубиками, вижаріть до шкварок. Шкварки видалити. На свинячому жирі обсмажити цибулю і моркву, порізані соломкою, посолити, остудити. Масло вершкове заздалегідь дістати з холодильника, воно повинно розм'якшитися.
Печінку з обсмаженими овочами перемолоти на м'ясорубці.
Додати вершкове масло, добре вимісити, при необхідності посолити.
Розкласти харчову плівку, викласти на неї паштет, розділивши його на порції.
Щільно загорнути паштет в плівку, формуючи з нього ковбаски. Покласти в холодильник.
Після того як паштет добре охолодитися, звільнити його від плівки, нарізати тонкими пластинками, укласти на тарілку. Подати до столу.
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |