Рецепт котлети натуральні по домашньому |
http://recepty-onlain.com.ua/868-recept-kotleti-naturaln-po-domashnomu.html
Натуральні котлети можна приготувати дуже швидко і при цьому вони вийдуть дуже соковитими і смачними.
Сьогодні я готую котлети натуральні і поділюся з Вами своїм рецептом.
Інгредієнти:
1 кг корейки свинячої з кісточкою
2 луковіци150 мл горілки
1 лимон невеликої
сіль
Перець чорний мелений
масло рослинне
Корейку нарізаємо на порційні шматки, кожен шматочок з кісточкою. М'ясо не відбиваємо. Солимо, перчимо. На дно миски або каструлі видавліваемнебольшое кількість соко лимона і вливаємо дві столові ложки горілки, перемішуємо. Укладаємо шматки м'яса, поливаємо його зверху також соком лимона і горілкою. Якщо є необхідність, укладаємо м'ясо другим шаром, видавлюємо на нього весь сік лимона і поливаємо залишилася горілкою. Корочку лимона ріжемо на шматочки і розкладаємо між шматками м'яса. Накриваємо кришкою і ставимо в холодильник на півгодини-годину.
Якщо Вам необхідно приготувати страву швидко, нехай м'ясо постоїть в маринаді той час, поки Ви будете розбиратися з цибулею, м'ясо і так вийде дуже ніжним і смачним, але лучще, звичайно, маринувати його не менше як полчаса.Лук ріжемо півкільцями і обсмажуємо його до злегка золотистого кольору, трохи солимо.
Мариноване м'ясо кладемо на сковороду, струшуючи з нього рідину, з добре розігрітим рослинним маслом і швидко обсмажуємо його з двох боків до золотистої скоринки. Масло зі сковороди проціджуємо через сито. Сковороду краще помити, вилити в неї масло. Укласти обсмажені шматки м'яса. Частину, що залишилася, після маринування м'яса, рідину процідити і полити нею кожен шматок м'яса. Зверху на м'ясо кладемо обсмажену цибулю. Сковороду закривакм кришкою, швидко доводимо до кипіння, вогонь зменшуємо і протушиваем все хвилин 5 - 7 Наші котлети натуральні готові.
Приємного апетиту!
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |