-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Receptyonlain

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 1) О_Самом_Интересном

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 06.08.2014
Записей:
Комментариев:
Написано: 117


Рецепт котлети натуральні по домашньому

Вторник, 19 Августа 2014 г. 16:48 + в цитатник

Рецепт котлети натуральні по домашньому

Рецепт котлети натуральні по домашньому


 

Рецепт котлети натуральні по домашньому

 

http://recepty-onlain.com.ua/868-recept-kotleti-naturaln-po-domashnomu.html



Натуральні котлети можна приготувати дуже швидко і при цьому вони вийдуть дуже соковитими і смачними. 


     Сьогодні я готую котлети натуральні і поділюся з Вами своїм рецептом. 

     Інгредієнти: 

1 кг корейки свинячої з кісточкою 
2 луковіци150 мл горілки 
1 лимон невеликої 
сіль 
Перець чорний мелений 
масло рослинне 
    

     Корейку нарізаємо на порційні шматки, кожен шматочок з кісточкою. М'ясо не відбиваємо. Солимо, перчимо. На дно миски або каструлі видавліваемнебольшое кількість соко лимона і вливаємо дві столові ложки горілки, перемішуємо. Укладаємо шматки м'яса, поливаємо його зверху також соком лимона і горілкою. Якщо є необхідність, укладаємо м'ясо другим шаром, видавлюємо на нього весь сік лимона і поливаємо залишилася горілкою. Корочку лимона ріжемо на шматочки і розкладаємо між шматками м'яса. Накриваємо кришкою і ставимо в холодильник на півгодини-годину. 

Рецепт котлети натуральні по домашньому


     Якщо Вам необхідно приготувати страву швидко, нехай м'ясо постоїть в маринаді той час, поки Ви будете розбиратися з цибулею, м'ясо і так вийде дуже ніжним і смачним, але лучще, звичайно, маринувати його не менше як полчаса.Лук ріжемо півкільцями і обсмажуємо його до злегка золотистого кольору, трохи солимо. 
 

Рецепт котлети натуральні по домашньому


     Мариноване м'ясо кладемо на сковороду, струшуючи з нього рідину, з добре розігрітим рослинним маслом і швидко обсмажуємо його з двох боків до золотистої скоринки. Масло зі сковороди проціджуємо через сито. Сковороду краще помити, вилити в неї масло. Укласти обсмажені шматки м'яса. Частину, що залишилася, після маринування м'яса, рідину процідити і полити нею кожен шматок м'яса. Зверху на м'ясо кладемо обсмажену цибулю. Сковороду закривакм кришкою, швидко доводимо до кипіння, вогонь зменшуємо і протушиваем все хвилин 5 - 7 Наші котлети натуральні готові. 

     

Рецепт котлети натуральні по домашньому

                                                                         

                                                                           Приємного апетиту!

Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку