Четверг, 04 Апреля 2013 г. 18:30
+ в цитатник
Нам потрібно:
2 л бульйону,
1 плавлений сирок,
1 кабачок,
4-5 картоплин,
1 морква,
1 цибулина,
вершкове масло,
сіль, перець.
В киплячий бульйон додати картоплю і варити 10 хвилин.
За цей час цибулю нарізану потушити на маслі, додати натерту моркву і нарізані кабачки і потушити ще пару хвилин. Потім цю масу додати в бульйон і варити 5 хвилин.
Сир нарізати кубиками і додати в бульйон, посолити, поперчити, дати зелень. Варити до того часу поки не розплавиться сир.
Накрити кришкою і зняти з вогню.
Через 15 хвилин можна подавати.
Смачного!
Серия сообщений "- первые блюда":
Часть 1 - Два рецепта аппетитной и полезной окрошки от Cook-room
Часть 2 - Суп по-французски и холодный летний суп со свеклой и кефиром
...
Часть 8 - На тему шурпы...
Часть 9 - Часниковий суп з брюсельською капустою.
Часть 10 - Сирний суп з кабачками.
Часть 11 - Правила сервировки стола
Часть 12 - Холодные супы. И окрошка по всем правилам.
...
Часть 20 - Петрушка всходит за три часа!
Часть 21 - Запечённые кабачковые рулеты с фаршем.
Часть 22 - Рецепты вкусных согревающих супчиков
Рубрики:
| кулинариявкуснятина - пальчики оближеш
|
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-