Часниковий суп з брюсельською капустою.
|
|
Четверг, 04 Апреля 2013 г. 18:18
+ в цитатник
Нам потрібно:
2 л бульйону,
200 г брюсельської капусти,
500 г картоплі,
150 г болгарського перцю,
100 г моркви,
100 г цибулі,
7 зубчиків часнику,
зелень, сіль, перець.
Капусту промити, покласти в киплячу воду на 2 хв і відкинути на друшляк.
Картоплю почистити, нарізати кубиками.
Перець нарізати соломкою і покласти з картоплею в киплячий бульйон.
Слідом додати брюсельську капусту , посолити і варити 15 хв. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на терці і обсмажити на олії біля 10хв. Кріп дрібно посікти.
В каструлю додати зажарку і поварити 5 хв.
Потім витиснути часник. Додати кріп.
Смачного!
Серия сообщений "- первые блюда":
Часть 1 - Два рецепта аппетитной и полезной окрошки от Cook-room
Часть 2 - Суп по-французски и холодный летний суп со свеклой и кефиром
...
Часть 7 - Рецепты вкусных супов
Часть 8 - На тему шурпы...
Часть 9 - Часниковий суп з брюсельською капустою.
Часть 10 - Сирний суп з кабачками.
Часть 11 - Правила сервировки стола
...
Часть 20 - Петрушка всходит за три часа!
Часть 21 - Запечённые кабачковые рулеты с фаршем.
Часть 22 - Рецепты вкусных согревающих супчиков
Рубрики:
| кулинариявкуснятина - пальчики оближеш
|
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-