-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Oda101

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Участник сообществ (Всего в списке: 3) Царство_Кулинарии Я_-_МАСТЕРИЦА Моя_кулинарная_книга
Читатель сообществ (Всего в списке: 2) О_Самом_Интересном Путешествуя_Украиной

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 25.10.2008
Записей:
Комментариев:
Написано: 5608


ПАМПУХИ НА РІЗДВО

Четверг, 24 Марта 2016 г. 10:39 + в цитатник
Цитата сообщения Наталья_Ивушка Пампухи на Різдво

 
Рецепт Пампухи на Різдво 2016

Напевно кожен з нас любить поласувати пампушками.

Але пампухи бувають різні.
 


Інгредієнти для тіста

пшеничне борошно — 500 грам;
молоко — 1 склянку;
масло вершкове — 50 грам;
дріжджі — 50 грам;
яйця — 1 штука;
жовтки — 4 штуки;
цукор — 50 грам.

Для начинки
мак — 1 склянка;
цукор — 1 склянка;

Для приготування
рослинна олія — 1 склянка



Спосіб приготування пампухи на Різдво

1. Дріжджі вимішуємо з теплим молоком і однією чайною ложкою цукру, ставим в тепле місце. Коли підійдуть, додаємо цукор, що залишився і просіваємо борошно.
2. В яйці відокремлюємо жовток від білка. Білок в окремому посуді збиваємо віником.
3. Розтираємо В макітрі розтоплене масло з жовтками.
4. Додаємо збиті білки і розтерті жовтки до маси з просіяним борошном і вимішуємо пухке еластичне тісто. Ставим в тепле місце на дві години, щоб підросло.
5. Для начинки запарюєм окропом мак на годину, мак відціджуємо через марлю і розтираємо з цукром у макітрі до однорідної білуватої маси.
6. Через дві години, коли наше тісто збільшилось в об'ємі в два рази, ми його ретельно обходимо і розгортаємо в шар товщиною 1 см.
7. На одну половину розкачаного тіста через рівні проміжки накладаємо чайною ложкою начинку.
8. Накриваємо половину з начинкою другою половиною тіста і склянкою вирізаємо пампухи. Даємо пампухам трохи постояти і підрости.
9. В дуже добре підігріту олію на сковорідці ставимо пампухи, накриваємо кришкою і зменшуємо вогонь до дуже маленького. Коли пампухи підрум'яняться, перевертаємо на інший бік і тримаємо до готовності.

Приємного апетиту!

Примітки:

*слід пам'ятати, що не варто ставити на сковорідку відразу пампухи, тому що вони ще будуть збільшуватися при нагріванні.
*олії треба брати багато, так, щоб пампухи могли в ній плавати.
*готові пампухи можна присипати цукровою пудрою і підносити з варенням.

http://2016rik.pp.ua/novorchniy-stl-2016/1262-recept-pampuhi-na-rzdvo-2016.html



 

 

Рубрики:  Кулинария
Новый год
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку