-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в nz-nina

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 06.05.2014
Записей: 3009
Комментариев: 189
Написано: 3506


Баклажани по-херсонськи!+++++++++++++++++++++

Суббота, 10 Сентября 2016 г. 21:57 + в цитатник

 - 6 кг баклажан

- 2 кг червоного перцю

- 1-2 штука гіркого перцю

- 1 стакан оцту яблучного

300 гр часнику

- сіль лише в маринад, 1,5 стол ложки

Бо баклажани й так будуть вже підсолені

бакл0р (431x532, 225Kb)

 

3 кг очищених від шкірки баклажан  порізати на кусочки десь 2 х3 см.

Посолити, лишити на 2-4 години, щоб гіркота вийшла. 

Та основне, чому треба так робити - вони потім менше олії при жарці вбирають. 

бакл6 (700x393, 350Kb)

 

Коли вистояли вони відведений час, промити їх і висушити.

Я сушу от такою ручною сушкою. 

бакл4 (393x700, 263Kb)

(Якщо нема такої сушки, то просто злегка віджати. 

 

Перець червоний і гіркий змолоти + 300 гр меленого часнику

бакл5 (700x393, 282Kb)

 

Суміш в кастрюлю  + цукор, сіль і кип"ятити 15 хв

 

бакл3р (540x475, 78Kb)

Далі по рецепту баклажани треба злегка посмажити на олії до рум"яного і під кришкою трохи, щоб доготовились. 

Я наловчилась робити простіше - жарю в мультиварці (взагалі я обожнюю вже давно мультиварку!!! Весь час виручає :) 

бакл 2 (393x700, 276Kb)

Жарю на режимі "жарка" досить великими порціями 15 хв,

а потім на режимі "тушение" ще 20 хв. 

 

Баклажани готові перемішую з перцевим  маринадом-сумішшю. 

Додаю стакан оцту яблучного

Щільно скласти в банки. 

Стерилізую 20 хв. 

Закручую.

Перевертаю, накриваю чимось теплим, щоб вистигали потихеньку.

Ранком можна вже банки ставити в комору і нехай чекають смачної зими. 

Серия сообщений "Консервирование -- БАКЛАЖАНЫ, ПЕРЕЦ 1":
Часть 1 - МНОГО РЕЦЕПТОВ БЛЮД ГРУЗИНСКОЙ КУХНИ - РЕЦЕПТЫ ОТ ГЕНАЦВАЛЕ!
Часть 2 - ОЧЕНЬ ВКУСНЫЕ БАКЛАЖАНЫ, ПО ВКУСУ КАК ГРИБЫ
...
Часть 41 - Отличный способ заморозки баклажан!
Часть 42 - Заморозка жареных баклажанов. Заморозка печеных баклажанов
Часть 43 - Баклажани по-херсонськи!+++++++++++++++++++++
Часть 44 - Самый вкусный салат на зиму из баклажан!
Часть 45 - Пікантні баклажани в томаті на зиму!!!
...
Часть 48 - Ох какие получаются остренькие и вкусные баклажаны по-корейски на зиму!!!+++++++
Часть 49 - Острая закуска из баклажанов на зиму — это именно то, что не оставит никого равнодушным!!!++++++
Часть 50 - Маринованные баклажаны со вкусом грибов, закрытые по этому рецепту, точь-в-точь как маринованные грибы!!!+++++++++



Процитировано 1 раз

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку