Салат із баклажанів - ваші гості, або рідні можуть переплутати їх із грибочками. |
Салат із баклажанів… Начебто звучить звичайно, але ваші гості, або рідні, з легкістю зможуть переплутати їх із грибочками.
Салат із баклажанів… Начебто звучить звичайно, але ваші гості, або рідні, з легкістю зможуть переплутати їх із грибочками. Тож до справи!
Баклажани нарізуємо соломкою. Цибулю нарізуємо півкільцями. Баклажани посипаємо сіллю та залишаємо на 15 – 20 хвилин, щоб зійшов гіркуватий смак.
Цибулю необхідно замаринувати. Для цього спочатку заливаємо її окропом. Через 1- 2 хвилини воду зливаємо. Тепер додаємо до цибулі 1 столову ложку цукру та 4 столові ложки оцту (найкраще яблучний оцет). Заливаємо цибулю накриваємо кришкою та даємо трошки постояти у цьому розчині.
Тим часом баклажани обжарюємо на рослинній олії та даємо прохолонути.
Тепер беремо посудину в якій будемо збирати наш салат. Складаємо туди охолоджені баклажани, порізані яйця, віджату замариновану цибулю. Всю цю суміш заправляємо майонезом. Солимо за смаком, перемішуємо та насолоджуємося
Серия сообщений "Салаты -- ПОМИДОРЫ, ОГУРЦЫ, БАКЛАЖ, СЕЛЬДЕРЕЙ":
Часть 1 - САЛАТ «ПРИЯТНЫЙ РАЗГОВОР»
Часть 2 - КРАСИВЫЕ САЛАТЫ. УДИВЛЯЕМ ГОСТЕЙ ВКУСНЫМИ И КРАСИВО ОФОРМЛЕННЫМИ БЛЮДАМИ
...
Часть 14 - ХИТРЫЙ РЕЦЕПТ: САЛАТ вкуснейший !!! ИЗ БАКЛАЖАНОВ
Часть 15 - САЛАТ ИЗ БАКЛАЖАНОВ
Часть 16 - Салат із баклажанів - ваші гості, або рідні можуть переплутати їх із грибочками.
Рубрики: | РЕЦЕПТИ ВІД ЛЮДИ--САЛАТИ1 |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |