עוגיות שוקולד בלגי מושלגות |
|
![]() |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
עוגיות שוקולד בלגי מושלגות של השף מישל.. חומרים. א. 250 גר' שוקולד מריר + 80 גר' חמאה = להמיס במקרוגל. ב. להקציף 2 ביצים + 70 גר' סוכר ולערבב עם השוקולד שהתקרר מעט. ג. 175 גר' קמח + 1 כף גדושה קקאו + 1 שקית אפיה = יש לנפות ולעטוף עם מסת השוקולד ד. 130 גר אבקת סוכר לציפוי. ולהכניס למקרר לשעתיים מנוחה... הכנת העוגיות.. 1. מוציאים את בצק השוקולד מהמקרר מכינים כדורים קטנים ועוטפים אותן באבקת סוכר מניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפיה בצורה מסודרת ובמרווחים מכדור לכדור. 2. מחממים תנור מראש בחום של 180 מעלות. ומכניסים את העוגיות לאפיה כ 7 דק' ... התוצאה לפניכם... עוגיות שלא מפסיקים לאכול. בתיאבון מהשף: מישל סספורטס. |
Рубрики: | Рецепты/Печенье и пирожные |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |