Ягідний пиріг (з чорницею, вишнею, смородиною, черешнями)
|
|
Воскресенье, 10 Июля 2011 г. 13:13
+ в цитатник
500 г ягід
4 яйця
1 скл цукру
200 г вершкового масла (або маргарину)
4 ст.л. сметани
1 ч.л. порошку для випічки
3,5 скл борошна
дрібка солі, цукор пудра
Масло розтопити і охолодити (воно повинне залишатися теплим, але не гарячим). Яйця збити з цукром так, щоб об'єм суміші збільшився удвічі, не припиняючи збивання влити масло і додати сметану. Борошно просіяти з сіллю і порошком для випічки і всипати у яєчну суміш, ретельно все змішати, щоб утворилося однорідне тісто. Вилити тісто у змащену форму, зверху викласти промиті і просушені ягоди. Випікати при 1800 до утворення золотистої скоринки (близько 45хв). Готовий пиріг притрусити цукром-пудрою.
Метки:
пироги
вишня
смородина
рецепти
ягідний пиріг
чорниця
черешні
Процитировано 1 раз
-
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-